x

Saltea Queen Exclusive

Salteaua de lux Queen Exclusive (grosime 32 cm) cu arcuri individuale si strat de cocos este personabila datorita stratului superior de comfort, care poate fi din: spuma de memorie, latex sau spuma rece.
Saltea Queen Exclusive Saltea Queen Exclusive
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 2649.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 2649.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 4369.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 4679.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 5299.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate, pe lateral
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei detasabila, lavabila
Duritate semi-tare
Strat comfort spuma memory sau latex (la alegere)
Inaltime saltelei 32
Compozitie arcuri independente, spuma rece, cocos, spuma memory sau latex
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 130 kg

 

 

 

 

 

 

 

 

Saltea cu arcuri individuale, cu strat de comfort personalizabil:  Queen Exclusive,  saltea cu cocos, arcuri indiviuale si strat superior de comfort la alegere.

 

 

Salteaua de lux Queen Exclusive (grosime 32 cm) cu arcuri individuale si strat de cocos este personabila datorita stratului superior de comfort, care poate fi din: spuma de memorie, latex sau spuma rece. Spuma memory  asigura un somn odihnitor datorita moliciunii si distribuirii uniforme a greutatii corpului pe suprafata saltelei.  Latexul asigura un suport mai ferm , semi dur, iar spuma rece datorita elasticitatii punctual ofera comfort si suport ferm.  Sufletul saltelei este un sistem de arcuri individuale, care este incadrat intre doua straturi de fibra de cocos, care asigura un suport adecvat,  o ventilatie corespunzatoare pentru un climat sanatos si comfortabil.

 

Husa saltelei Cashmere, este moale matasoasa, foarte placuta la atingere cu o calitate foarte buna si grad de comfort ridicat. Casmere-ul este simbolul elegantei, moale, matasos, un material valoros.  Este compusa din lana cashmere si vascoza, cu o tesatura unica, cu structura spiralata care ajuta la pastratrea temperaturii corpului intre valorile optime.  Lana Cashmere provine de la o specie de capra care traieste in muntii Himalaya si datorita climatului rece are o lana de calitate si foarte fina.

 

Despre saltelele cu arcuri independente:

Saltelele cu arcuri independente (arcuri individuale, arcuri Marshall) reprezinta o generatie mai noua si modernizata a saltelelor pe baza de arcuri bonell. Strucura de tip arcuri independente este o varianta tehnologica mai avansata fata de cele cu arcuri de tip bonell, unde arcurile nu au o flexibilitate oportuna  din cauza legaturilor tip plasa cu efecte de transmitere a miscarii. Arcurile individuale sunt fabricate  din otel de 1,8-2 mm grosime, au un diametru mai redus si din aceasta cauza sunt in numar de circa 1,5-2-ori mai multe decat cele tip bonell. Prin aceasta densitate ofera un suport flexibil si mai stabil, fiind cusute  in saculete de panza sunt complet silentioase. Datorita miscarii independete a arcurilor, acestea ofera un suport ergonomic, mulandu-se perfect dupa corp in zonele unde este nevoie evitand astfel efectele de  „valuri”care apar in urma miscarii unei persoane alaturate. Saltelele care contin arcuri indipendente asigura o ventilatie mai buna si au o preioada mai lunga de viata din cauza numarului mai mare de arcuri pe care se distribuie mai bine  greutatea corpului. Arcurile individuale au fost concepute de inginerul englez James W Marshall stabilit in Canada, care a descoperit ca arcurile elicoidale cilindrice pre-comprimate cusute intrun saculet de bumbac formeaza un sistem independent de suspensie, care se adapteaza la forma si greutatea fiecarei persoane, oferind un suport de neegalat si confortabil. Aceste imbunatatiri si inovatii aduse la tehnologia de productie a saltelelor cu arcuri duce la o raspandire din ce in ce mai mare ale acestora.

 

Caracteristicile latexului!

O saltea din latex in comparatie cu cele pe arcuri  este mai putin flexibila facand parte din categoria saltelelor mai ferme si mai putin rigide avand elasticitate punctuala, oferind un support comfortabil si optim.  Latexul se produce din seva (laptele) arborelui de cauciuc care incalzit la o temperatura de 100-110 °C se obtine spuma elastica de cauciuc, un material cu o flexibilitate ridicata. Intotdeauna extractul natural de cauciuc este amestecat cu latex sintetic obtinandu-se materialul de baza a saltelei bio latex.

 

Ce trebuie stiut despre spuma de memorie?

Memory foam-ul - una dintre cele mai noi descoperiri in domeniu – este un material care provine din spuma poliuretanica viscoelastica. Acesta este o compozitie „spumiforma”sensibila la presiune, astfel salteaua cu spuma de memorie (toppere)  contureaza perfect corpul. Putem sa ne imaginam corpul uman cu caldura acestuia care se „imprima” in spuma de memoria al saltelei asigurind o sustinere completa in punctele esentiale – cap, umeri, zona lombara, sold, genunchi. Cercetarile clinice au demonstrat ca folosirea saltelelor cu spuma de memorie are efecte benefice in multiplicarea fazelor somnului profund.

 

Despre fibra de cocos:

Fibra este recoltata de pe suprafata exterioara a nucii de cocos.  Fibra de cocos are la baza celuloza, ete usoara, elastica, respinge moliile, acaroenii si bacteriile. In utilizarea de zi de zi respinge  umezeala, astfel stuctura de fibre ramane uscata.

 

Salteua Queen Exclusive MEF:

• Baza: arcuri independente

• Strat superior dre comfort:  spuma memory, latex sau spuma rece

• Strat de fibra de cocos

• Suprafata de dormit moale/semi-dura

• Grosime: 32 cm

• Sarcina maxima: 120 kg

• Durata lunga de viata

• Husa Cashmere

 

Husa Cashmere:

• Material moale si matasos

• Vara racoreste, iarna incalzeste

• Fara componente chimice

• Prietenoasa cu natura si pielea

• Recomandata si celor alergici

• Perfecta pentru utilizarea in cele patru anotimpuri

• Cusatura speciala 3D.

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!