x therapy-comfort

THERAPY COMFORT

Cautati o saltea de lux? Atunci alegeti salteua Therapy Comfort Pillow Top. La o grosime totala de 36 cm, cu arcuri individuale pe 11 zone anatomice, aceasta saltea reprezintă luxul prin materialele utilizate.
THERAPY COMFORT
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 1719.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 2799.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 3349.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 3699.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit Pe spate, lateral
Antialergic Da
Marimi atipice Nu
Garantie 3 ani
Tipul husei Fixa
Duritate Semi-tare
Strat comfort Spuma HR
Inaltime saltelei 36 cm
Compozitie Arcuri individuale, spuma HR Pillow Top
Numarul zonelor 11
Sarcina maxima 140 kg

 

Cautati o  saltea de lux? Atunci alegeti  salteua Therapy Comfort Pillow Top.

 

 La o grosime totala de 36 cm, cu arcuri individuale pe 11 zone anatomice, aceasta saltea reprezintă luxul prin materialele utilizate. Are un  grad ortopedic ridicat din cauza  compoziției, care asigura un confort stabil si utilizare indelungata. Structura și proprietățile ergonomice faciliteaza somnul de calitate si confortul, evita amorțirea mușchilor și a articulațiilor, odihneste întregul corp. In timpul somnului asigura o postură sanatoasa. Miezul saltelei este compus din arcuri individuale de calitate, distribuite pe 11 zone de confort, proectate cu  precizie si prin care rezulta un miez masiv și totuși o flexibilitate lină și silențioasă. Salteaua  asigură un confort cu  o suprafața semi-dura si din aceasta cauza este recomandata pentru cei care preferă o suprafață mai ferma, nu prea moale. Saltelele cu arcuri individuale nu interferează cu nici o mișcare.
Pentru a putea oferi confortul ideal stratul deasupra este din așa-numitul Pillow Top din spumă rece de înaltă densitate cu suport ferm și confortabil. Pillow Top este un material de ultima generatie de spumă rece, cu  capacitate specială de presiune de încărcare pentru a optimiza pe deplin sprijinul corpului, oferind astfel somn extrem de confortabil și sănătos.

Aceasta saltea are o husa speciala tratata cu extractul plantei Ginseng. Aceasta planta are proprietati de a elimina simptomele cauzate de stres, creste performantele mentale, fizice. Ginseng este folosit pentru a îmbunătăți performanța de muncă, crește capacitatea de concentrare si pentru a reveni după boală, oboseala, epuizare. Ginseng conține ingrediente active care stimulează distrugerea virusurilor și a bacteriilor ajuta la  producerea de celule ale sistemului imunitar in corpul nostru.Tesatura la atingere este  prietenosa pielii  și moale.   

 

Despre saltelele cu arcuri independente:

Saltelele cu arcuri independente (arcuri individuale, arcuri Marshall) reprezinta o generatie mai noua si modernizata a saltelelor pe baza de arcuri bonell. Strucura de tip arcuri independente este o varianta tehnologica mai avansata fata de cele cu arcuri de tip bonell, unde arcurile nu au o flexibilitate oportuna  din cauza legaturilor tip plasa cu efecte de transmitere a miscarii. Arcurile individuale sunt fabricate  din otel de 1,8-2 mm grosime, au un diametru mai redus si din aceasta cauza sunt in numar de circa 1,5-2-ori mai multe decat cele tip bonell. Prin aceasta densitate ofera un suport flexibil si mai stabil, fiind cusute  in saculete de panza sunt complet silentioase. Datorita miscarii independete a arcurilor, acestea ofera un suport ergonomic, mulandu-se perfect dupa corp in zonele unde este nevoie evitand astfel efectele de  „valuri”care apar in urma miscarii unei persoane alaturate. Saltelele care contin arcuri indipendente asigura o ventilatie mai buna si au o preioada mai lunga de viata din cauza numarului mai mare de arcuri pe care se distribuie mai bine  greutatea corpului. Arcurile individuale au fost concepute de inginerul englez James W Marshall stabilit in Canada, care a descoperit ca arcurile elicoidale cilindrice pre-comprimate cusute intrun saculet de bumbac formeaza un sistem independent de suspensie, care se adapteaza la forma si greutatea fiecarei persoane, oferind un suport de neegalat si confortabil. Aceste imbunatatiri si inovatii aduse la tehnologia de productie a saltelelor cu arcuri duce la o raspandire din ce in ce mai mare ale acestora.

 

Ce insaemna salteaua cu multiple zone?

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de pachete transversale  de arcuri de diferite duritati in functie de care parte al corpului trebuie sa-l sprijine. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost create cele 11  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un support mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau cel mai bine 7 sau 11 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

Salteaua Comfort Pillow Top.

• Saltea de calitate lux

• Spuma rece Pillow Top de calitate excelenta

• 7 zone de confort

• Grosime: 36 cm

• Durata de viata lunga

• Sarcina maxima: 140 kg

• Husa tratata cu extract ginseng

• Garantie3  ani

 

Caracteristicile husei Ginseng:

• Este moale si pufos la atingere

• Antialergic

• Protectie maxima contra acarienilor

• Faciliteaza respiratia mai usoara

• Ventilatie excelenta

• Elimina simptomele cauzate de stres

 

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!