x

Saltele cu memory


 *Saltele foarte populare, din spuma de memorie (spuma viscoelastica). Se muleaza perfect dupa forma corpului, elilmina punctele de presiune, nu exercita contrapresiune asupra coloanei.


Saltea tineret Bandos

Saltea tineret Bandos

Salteaua Bandos este o saltea de incredere cu inaltime 10 cm, avand un raport calitate-pret favorabil si este destinata copiilor de varsta scolara. Miezul saltelei este format dintr-un strat de spuma rece de 8 cm avand o densitate de 30 kg/m3 peste care este un strat de spuma memory de 2 cm avand o densitate de 50 kg/m3.
329 Lei 279 Lei
Suprasaltea 4M Memory

Suprasaltea 4M Memory

Suprasalteaua (topper) 4M Memory este fabricata din spuma memory cu o densitate de 50 kg/m3, astfel este capabila sa tranforme si cea mai ferma suprafata de dormit intruna moale si confortabila, totodata pastrandu-se si sustinerea adecvata.
359 Lei
Saltea Uni Mef Memory 12-2

Saltea Uni Mef Memory 12-2

Un confort de incredere asigurata de salteua cu spuma memory Uni Mef Memory 12-2, saltea cu fermitate ridicata cu miez de spuma rece!
799 Lei 579 Lei
Suprasaltea 8M Memory

Suprasaltea 8M Memory

Suprasalteaua 8M Memory este fabricata din spuma memory cu o densitate de 50 kg/m3, astfel este capabila sa tranforme si cea mai ferma suprafata de dormit intruna moale si confortabila, totodata pastrandu-se si sustinerea adecvata.
599 Lei
Saltea Grandis MEF V2

Saltea Grandis MEF V2

Baza saltelei este compusa din doua straturi de 6 cm de spuma rece de calitate, cu canale de aerisire, avand o densitate de 30 kg/m3.
879 Lei
Saltea Hawaii 13-2 memory

Saltea Hawaii 13-2 memory

Saltea cu fermitate ridicata, totodata cu o suprafata flexibila care protejeaza coloana! Aceasta este salteaua Hawaii 13-2! Salteaua Hawaii 13-2 ofera utilizatorului o experienta de confort cu o fermitate intradevar ridicata dar este si flexibila in acelasi timp.
899 Lei
Saltea Visco Eco Memory

Saltea Visco Eco Memory

Salteaua Visco Eco Memory 10+4 cu inaltime de 15 cm, cu o tinuta stabila si suprafata confortabila este alegerea perfecta. Datorita spumei reci si spumei memory beneficieaza de caracteristici excelente la un pret atractiv!
939 Lei
Saltea Hawaii 13-4

Saltea Hawaii 13-4

Saltea cu fermitate semi-tare, fabricata prin utilizarea celor mai noi technologii care protejeaza coloana! Aceasta este salteaua Hawaii 13-4! Salteaua Hawaii 13-4 cu o fermitate semi-tare ofera utilizatorului o experienta de confort odihnitor coloanei si musculaturii dar este si flexibila in acelasi timp.
999 Lei
Saltea Amalfi

Saltea Amalfi

Aceasta saltea este destinata Dumneavoastra, daca preferati o saltea confortabila care preia perfect forma corpului protejand coloana, cu o husa deosebita care va va oferi un somn pe masura!
1 089 Lei
Saltea Grandis MEF V6

Saltea Grandis MEF V6

V-ar placea ca salteaua sa fie cu o fermitate medie, sa aiba o sustinere buna si pedeasupra sa fie si elastica? Toate acestea sunt asigurate de salteaua Grandis Mef V6, prin combinatia de spuma rece, spuma memory si fibra de cocos.
1 099 Lei
Saltea Mef Koko Memory

Saltea Mef Koko Memory

Este important pentru Dumneavoastra sa aveti o saltea stabila, durabila si nu ati renunta nici la confort? Alegeti salteaua Mef Koko Memory, care este de o calitate excelenta, avand in compozitie spuma memory, spuma rece si fibra de cocos, care se suprapun in sase straturi.
1 099 Lei
Saltea Visco Plus 10-6 Memory

Saltea Visco Plus 10-6 Memory

Salteaua Visco Plus Memory 10+6 cu inaltimea de 17 cm este o saltea cu spuma memory, avand un raport calitate-pret foarte favorabil care asigura un confort marit, o experienta de somn odihnitoare.
1 099 Lei
eco-sleep moravia-comfort seally stearns-and-foster moravia-comfort pirelli matratex nanni dunlopillo

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!