x mef-efect-plus

Saltea Mef Efect Plus

Confortul total la salteaua Mef Efect Plus este garantat de spuma de memorie distribuit zonal pe suportul din spuma HR Cu grosimea totala de 18 cm salteaua Mef Efect Plus avand o constructie speciala asigura confortul necesar in timpul odihnei.
Saltea Mef Efect Plus
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 1049.00 Lei 859 Lei kosár
90 X 200 1049.00 Lei 859 Lei kosár
100 X 200 1199.00 Lei 1 049 Lei kosár
140 X 200 1699.00 Lei 1 369 Lei kosár
160 X 200 1919.00 Lei 1 539 Lei kosár
180 X 200 2099.00 Lei 1 699 Lei kosár
Pozitia de dormit Spate, lateral
Antialergic Da
Marimi atipice Da
Garantie 3 ani
Tipul husei Detasabil, lavabil
Duritate Semi tare
Strat comfort Spuma memory
Inaltime saltelei 18 cm
Compozitie Spuma rece HR, spuma memory
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 120 kg

Confortul  total la salteaua Mef Efect Plus este garantat de  spuma de memorie distribuit zonal pe suportul din spuma HR

 

Cu grosimea totala de 18 cm salteaua Mef Efect Plus avand o constructie speciala asigura confortul necesar in timpul odihnei. Baza saltelei este realizat din spuma HR  (high resilience) de densitate mare (45kg/m3) pe 7 zone de confort  care ofera un suport stabil si relaxant dar in acelas timp si o durata lunga de viata saltelei. . O caracteristica speciala a saltelelor din spuma rece sunt milioanele de canalele microscopice de aerisire din stuctura ei. Aceste canale asigura ventilatia corespunzatoare si redistribuirea eficienta a umiditatii. . Pe acest suport fix in zonele cheie ale corpului (zona soldului si a umerilor) este pus stratul de confort din spuma de memorie prin care se asigura pozitia corecta a coloanei. Cu ajutorul acestor zone cu spuma de memorie sunt eliminate punctele de presiune.

 Salteaua  are o husa  cu fire de argint avand la baza procesul de „silver technology” in urma caruia firele tesaturii au fost tratate cu ioni de argint care intra in reactie cu acestea, atasandu-se de ele.  Acest tip de husa prezinta o structura stabila si fiabila rezistand la spalari multiple, fara a pierde din efectele benefice antibacteriene ale ionilor de argit. Totodata impiedica aparitia mirosurilor neplacute si in acelas timp descarca tensiunile bioelectrice astfel sustinand un somn adanc si recreant.

 

Ce inseamna salteaua cu multiple zone?

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de diferite structuri din spuma rece in functie de care parte al corpului trebuie sa-l sprijine. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un suport mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau cel mai bine 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

 

De ce sa alegem o saltea din spuma rece ?

Spuma rece are caracteristici foarte bune: elastic, rezistenta, o strucura stabila, 100% hipoalergenica, distribuie perfect greutatea corpului pe suprafata saltelei, respinge umezeala dar se ventileaza corespunzator. Toata acestea se datoreaza procesului de fabricatie: spumificarea poliolului si izociatului se face la temperaturi  reduse ( de unde vine si numele de spuma rece). Dupa finalizarea procesului de spumificare rezulta un material perfect omogen, elastic care respinge umezeala. Datorita celulelor deschise  este mai elastic, mai densa si se ventileaza mai bine decat alte materiale obisnuite. Cu cat o spuma rece are o densitate mai mare cu atat va fi mai stabila si va avea o durata de viata mai indelungata. Spuma rece este de doua feluri ; 1- celule pe baza de polieter, care datorita pretului de fabricatie  mai scazut sunt cele mai raspandite si 2- cele din poliuretan cu o ventilatie mai buna si cu o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece HR(high resilience) cunt gama de varf din categoria saltelelor din poliuretan.

 

Salteaua Mef Efect Plus:

 

• Spuma rece HR bio de calitate excelenta

• Densitate ridicata la spuma rece : 45kg/m3

• Spuma de memorie zonale

• 7 zone de confort

• Grosime: 18 cm

• Durata de viata lunga

• Sarcina maxima: 120 kg

• Husa: Aloe Vera sau silver

• Garantie: 3 ani

 

Husa Silver cu ioni de argint:

 

• Nivel antibacterial ridicat

• Anihileaza mirosurile neplacute

• Elimina formarea acarienilor, ciupercilor

• Recomandat  pentru persoanele alergice

• Placuta la atingere

• Detasabila - lavabila


Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!