x saltea mef koko memory, saltea memory, saltea cocos, spuma memory, fibra de cocos

Saltea Mef Koko Memory

Este important pentru Dumneavoastra sa aveti o saltea stabila, durabila si nu ati renunta nici la confort? Alegeti salteaua Mef Koko Memory, care este de o calitate excelenta, avand in compozitie spuma memory, spuma rece si fibra de cocos, care se suprapun in sase straturi.
Saltea Mef Koko Memory
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 1099.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 1099.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1749.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 1949.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 2199.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate, lateral
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei detasabila, lavabila
Duritate semi-tare
Strat comfort spuma memory
Inaltime saltelei 19 cm
Compozitie spuma rece, spuma memory
Numarul zonelor fara zone
Sarcina maxima 120 kg

 

 

Salteaua Mef Koko Memory este destinata persoanelor care prefera o fermitate medie. Confortul si elasticitatea este asigurata de materialele din compozitia saltelei: spuma rece, fibra de cocos si spuma memory.

Este important pentru Dumneavoastra sa aveti o saltea stabila, durabila si nu ati renunta nici la confort? Alegeti salteaua Mef Koko Memory, care este de o calitate excelenta, avand in compozitie spuma memory, spuma rece si fibra de cocos, care se suprapun in sase straturi. Spuma rece contine canale microscopice care formeaza o retea care asigura o aerisire eficienta si impiedica formarea bacteriilor, ciupercilor si a acarienilor. O alta componenta a saltelei este fibra de cocos, care impreuna cu spuma rece se suprapun in mai multe straturi oferind o fermitate, o stabilitate si o durabilitate saltelei. Asupra stratului de spuma rece se afla zona de confort a saltelei, un strat de spuma memory de 4 cm, care datorita flexibilitatii si capacitatii de impartire uniforma a presiunii sigura un somn pe masura.

Salteua poate fi comandata cu husa tratata cu extract de Aloe Vera sau husa tratata cu ioni de argint.

Husa Aloe Vera este tratata cu extract din planta Aloe Vera, datorita carui fapt in timpul somnului are urmatoarele efecte benefice: antialergica, ajuta la calmarea, elasticizarea precum si prospetimea pielii, asigura confort si somn profund. Datorita extractului de Aloe Vera tesatura deasa a husei este fina la atingere.

Salteaua poate fi comandata cu husa fabricata cu technologia "silver technology" unde in timpul fabricarii materialului textil a husei este tratata cu ioni de argint. Ca rezultat al acestui tratament ionii de argint intra in reactie si se leaga de tesatura. Astfel se formeaza o legatura stabila care este rezistenta si la spalari repetate. Cele mai importante caracteristici al argintului, pentru care este folosita la fabricarea huselor, este efectul antibacterial si anihilarea mirosurilor neplacute. Deasemenea argintul ajuta la descarcarea tensiunilor bioelectrice, astfel ajuta la obtinerea unei odihne mai profunde.

Ce este de stiut despre spuma memory?

Spuma memory - care in zilele noastre este cea mai mare realizare a industriei somnului - este de asemenea din poliuretan vascoelastic. Acesta este un material asemanator spumei, este termosensibila: la o temperatura scazuta devine mai rigida, iar la o temperatura mai ridicata devine mai flexibila. Salteaua cu spuma memory sau suprasalteaua cu spuma memory este capabila de a prelua forma corpului cu exactitate milimetrica. Ne putem imagina in felul in care forma corpului si temperatura corpului sunt "forme de turnare", ale caror forme preia spuma memory, in asa fel incat sprijina uniform toata zona corpului, astfel punctele de presiune sunt distribuite in cel mai bun mod pe toata zona corpului. Punctele corpului care exercita cea mai mare presiune cand suntrem culcati, sunt: capul, umerii, soldul si genunchii. Unele analize clinice au demonstrat ca folosind o saltea cu spuma memory creste perioda somnului adanc, astfel vom avea parte de un somn de calitate, mai odihnitor. Este recomandate tuturor categoriilor de varsta!

De ce sa alegem o saltea spuma?

Spuma rece este un material cu caracteristici excelente: elastic, durabil, structura stabila, 100% hipoalergenica, este capabila de impartirea greutatii in cele mai optime conditii, avand o aerisire excelenta, etc. Toate acestea carui fapt se datoreaza? Denumirea de spuma rece indica procesul de fabricare: cele doua componente, poliolul si ezocianatul intra in reactie la o temperatura joasa. Dupa finalizarea procesului se obtine un material care nu absoarbe umezeala, este foarte elastic si omogen. Datorita porilor deschisi distributia presiunii si aerisirea acestui material este foarte bun. Densitatea materialului si procesul de fabricare determina structura elastica. Cu cat densitatea spumei reci este mai ridicata, cu atat materialul este mai stabil si are o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece se impart in doua categorii: 1. pe baza de polieter, ca pret acestea sunt cele mai atractive, 2. pe baza de poliuretan, care asigura o aerisire mai eficienta si au o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece HR sunt deasemenea din poliuretan, dar datorita constructiei sale celulare deosebite si flexibilitatii ridicate se situeaza in topul spumelor reci. Spuma rece folosita in diferite saltele se regasesc in cele mai moderne spitale, chiar si la calatoriile spatiale, deoarece constructiei sale microcelulare este capabila sa reactioneze instantaneu la preluarea perfecta a formei corpului. Datorita acestui fapt, greutatea corporala este distribuita egal si impiedica aparitia puncteleor de presiune, mai ales in zona soldului, a bratelor si a umerilor, zone in care ar putea aparea senzatia de amorteala. Din aceste motive saltelele din spuma rece sunt recomandate in special persoanelor care sufera reumatism sau de probleme de circulatie a sangelui.

Ce este stratul de cocos?

Stratul de fibra de cocos ofera fermitate, stabilitate si elasticitate adecvata. Aceasta structura asigura sustinerea perfecta a coloanei. Stratul de fibra de cocos este fabricat din fibrele care acopera nuca de cocos. Aceste fibre sunt imbibate mai multe luni in apa, dupa care sunt prelucrate. Fibrele fiind pe baza de celuloza au o structura usoara datorita carui fapt ofera o flexibilitate, este antimolie, antoacarieni si antibacterial. Structura fibroasa a stratului de cocos are capacitatea de a evaporiza umezeala din timpul utilizarii, transpiratia, astfel suprafata va ramane uscata intotdeauna. In timpul prelucrarii din fibra de cocos se tese o funie rezistenta, astfel obtinem o fibra ondulata. Stratul de cocos datorita structurii sale naturale nesistematizata filtreaza unele radiatii negative ale pamantului, in acest fel oferandu-ne un somn adecvat. Naturistii si persoanele care cunosc efectele negative ale acestor radiatii asupra sanatatii prefera aceasta saltea cu cocos deoarece in zonele unde radiatiile negative ale pamantului ne-ar afecta, aceste straturi sunt capabile de a le filtra si ne ofera placerea somnului.

Saltea Mef Koko Memory:

 • zona de confort spuma memory 4 cm
 • 3 straturi de spuma rece
 • 2 straturi de fibra de cocos
 • fermitate medie
 • aerisire optima
 • inaltime 19 cm
 • durata lunga de viata
 • sarcina maxima: 120 kg
 • husa detasabila tratata cu Aloe Vera sau ioni de argint
 • se poate comanda si in dimensiuni atipice

 Caracteristicile husei Aloe Vera:

 • este tratata cu extract de Aloe Vera
 • efect antistres
 • efect regenerator
 • efect calmant asupra pielii
 • recomandata si alergicilor
 • asigura respiratie libera si calma
 • tesatura fina la atingere

Caracteristicile husei cu ioni de argint:

 • ionii de argint se gasesc pe firile materialului
 • antibacteriala
 • efect dezodorizant
 • impiedica aparitia ciupercilor
 • asigura un mediu nefavorabil acarienilor
 • asigura respiratia mai libera si calma
 • recomandata si alergicilor

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!