x saltea amalfi, spuma memory, saltea cu spuma memory

Saltea Amalfi

Aceasta saltea este destinata Dumneavoastra, daca preferati o saltea confortabila care preia perfect forma corpului protejand coloana, cu o husa deosebita care va va oferi un somn pe masura!
Saltea Amalfi
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 1089.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 1169.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1869.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 2019.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 2339.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate, lateral
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei fixa
Duritate semi-tare
Strat comfort spuma memory
Inaltime saltelei 20 cm
Compozitie spuma rece, spuma HR, spuma memory
Numarul zonelor fara zone
Sarcina maxima 130 kg

 

 

 

 

 

 

Va placea o saltea confortabila cu spuma memory care pedeasupra va protejeaza si sanatatea?! Saltea calitate premium cu husa tratata cu extract de musetel care ofera protectie coloanei: este salteaua Amalfi!

 

Aceasta saltea este destinata Dumneavoastra, daca preferati o saltea confortabila care preia perfect forma corpului protejand coloana, cu o husa deosebita care va va oferi un somn pe masura! Salteaua Amalfi de fermitate medie cu inaltime de 20 cm este compusa din materiale de calitate premium: zona de confort este un strat de spuma memory cu densitate 55 kg/m3 care preia perfect forma corpului, in timp ce asigura o sustinere perfecta a corpului. Interiorul saltelei mai contine urmatoarele straturi: spuma rece Eliocell cu o densitate 32 kg/m3 si spuma rece HR cu o densitate 45 kg/m3. Peste spuma rece Eliocell care ofera o aerisire eficienta si fermitate saltelei se situeaza stratul de spuma rece HR care este mai moale, mai elastic si deasemenea are o aerisire foarte buna. Punctele cheie al corpului, cum ar fi capul, gatul, umerii, soldul se pot relaxa perfect, dispare amorteala. 

Salteaua dispune de o husa de cea mai inalta calitate, care este special prin faptul ca in timpul procesului de fabricare a fost tratat cu extract de musetel, si datorita uleiurilor benefice ale plantei, ne vom regenera mai profund in timpul somnului. Datorita extractului de musetel husa devine antialergica, calmant pielii, antistres, oferand un somn mai profund. Pentru cei care au probleme cu respiratia, aceasta husa tratata are un efect calmant asupra respiratiei, ajuta la insanatosire si stimuleaza activitatea sistemului imunitar. Materialul, datorita acestor extracte din plante este mult mai moale si ofera o atingere mai fina.

 

Ce este de stiut despre spuma memory?

 

Spuma memory - care in zilele noastre este cea mai mare realizare a industriei somnului - este de asemenea din poliuretan vascoelastic. Acesta este un material asemanator spumei, este termosensibila: la o temperatura scazuta devine mai rigida, iar la o temperatura mai ridicata devine mai flexibila. Salteaua cu spuma memory sau suprasalteaua cu spuma memory este capabila de a prelua forma corpului cu exactitate milimetrica. Ne putem imagina in felul in care forma corpului si temperatura corpului sunt "forme de turnare", ale caror forme preia spuma memory, in asa fel incat sprijina uniform toata zona corpului, astfel punctele de presiune sunt distribuite in cel mai bun mod pe toata zona corpului. Punctele corpului care exercita cea mai mare presiune cand suntrem culcati, sunt: capul, umerii, soldul si genunchii. Unele analize clinice au demonstrat ca folosind o saltea cu spuma memory creste perioda somnului adanc, astfel vom avea parte de un somn de calitate, mai odihnitor. Este recomandate tuturor categoriilor de varsta!

Salteua este vidata: in timpul ambalarii se extrage aerul, dupa care salteaua este rulata, astfel asigurand cel mai usor transport. Dupa despachetarea saltelei este nevoie de o perioda de 24 ore pana salteua revine la dimensiunile initiale si poate fi utilizata.

 

Saltea Amalfi:

 • zona de confort spuma memory, densitate 55 kg/m3
 • straturi de spuma rece, densitate 32 kg/msi 45  kg/m3
 • fermitate medie
 • aerisire optima
 • inaltime 20 cm
 • durata lunga de viata
 • sarcina maxima: 130 kg
 • husa tratata cu extract de musetel

Caracteristicile husei tratate cu extract de musetel:

 • tratament cu extract de musetel
 • antistres
 • antialergica
 • efect calmant in cazul bolilor al cailor respiratorii
 • efect calmant asupra pielii
 • asigura respiratie mai libera si mai calma
 • recomandata si alergicilor
 • tesatura fina la atingere


 

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!