x Saltea Grandis Mef V2, spuma memory, saltea cu spuma memory si cocos, fibra de cocos

Saltea Grandis MEF V2

Baza saltelei este compusa din doua straturi de 6 cm de spuma rece de calitate, cu canale de aerisire, avand o densitate de 30 kg/m3.
Saltea Grandis MEF V2
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 879.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 879.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1319.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 1489.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 1759.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei detasabila, lavabila
Duritate tare
Strat comfort spuma memory
Inaltime saltelei 17 cm
Compozitie spuma rece, fibra de cocos, spuma memory
Numarul zonelor fara zone
Sarcina maxima 120 kg

 

 

 

 

 

 

 

Salteaua Grandis Mef V2 compusa din spuma memory+spuma rece+fibra de cocos este combinatia perfecta pentru o suprafata de dormit confortabila cu fermitate ridicata.

Baza saltelei este compusa din doua straturi de 6 cm de spuma rece de calitate, cu canale de aerisire, avand o densitate de 30 kg/m3. Zona de confort a saltelei este un strat de spuma memory de calitate superioara de 2 cm, avand o densitate de 50 kg/m3. In interiorul saltelei se afla un strat de fibra de cocos de 2 cm, care este pozitionata intre straturile de spuma rece de 6 cm, care asigura o fermitate , stabilitate si durabilitate saltelei. Spuma rece contine canale microscopice care formeaza o retea care asigura o aerisire eficienta si impiedica formarea bacteriilor, ciupercilor si a acarienilor. Structura alcatuita din cele doua straturi de spuma rece si stratul de fibra de cocos asigura un grad ridicat de confort in timpul somnului. In timpul somnului in zonele critice ale corpului sunt reduse tensiunile datorita faptului ca in zona soldului este asigurata o sustinere adecvata, astfel coloana va prelua o pozitie sanatoasa. Membrele cheie a corpului - cap, gat, umeri, sold - se vor relaxa perfect, dispare tensiunea din corp si amorteala. 

Husa Aloe Vera este tratata cu extract din planta Aloe Vera, datorita carui fapt in timpul somnului are urmatoarele efecte benefice: antialergica, ajuta la calmarea, elasticizarea precum si prospetimea pielii, asigura confort si somn profund. Datorita extractului de Aloe Vera tesatura deasa a husei este fina la atingere.

Ce este de stiut despre spuma memory?

Spuma memory - care in zilele noastre este cea mai mare realizare a industriei somnului - este de asemenea din poliuretan vascoelastic. Acesta este un material asemanator spumei, este termosensibila: la o temperatura scazuta devine mai rigida, iar la o temperatura mai ridicata devine mai flexibila. Salteaua cu spuma memory sau suprasalteaua cu spuma memory este capabila de a prelua forma corpului cu exactitate milimetrica. Ne putem imagina in felul in care forma corpului si temperatura corpului sunt "forme de turnare", ale caror forme preia spuma memory, in asa fel incat sprijina uniform toata zona corpului, astfel punctele de presiune sunt distribuite in cel mai bun mod pe toata zona corpului. Punctele corpului care exercita cea mai mare presiune cand suntrem culcati, sunt: capul, umerii, soldul si genunchii. Unele analize clinice au demonstrat ca folosind o saltea cu spuma memory creste perioda somnului adanc, astfel vom avea parte de un somn de calitate, mai odihnitor. Este recomandate tuturor categoriilor de varsta!

De ce sa alegem o saltea spuma?

Spuma rece este un material cu caracteristici excelente: elastic, durabil, structura stabila, 100% hipoalergenica, este capabila de impartirea greutatii in cele mai optime conditii, avand o aerisire excelenta, etc. Toate acestea carui fapt se datoreaza? Denumirea de spuma rece indica procesul de fabricare: cele doua componente, poliolul si ezocianatul intra in reactie la o temperatura joasa. Dupa finalizarea procesului se obtine un material care nu absoarbe umezeala, este foarte elastic si omogen. Datorita porilor deschisi distributia presiunii si aerisirea acestui material este foarte bun. Densitatea materialului si procesul de fabricare determina structura elastica. Cu cat densitatea spumei reci este mai ridicata, cu atat materialul este mai stabil si are o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece se impart in doua categorii: 1. pe baza de polieter, ca pret acestea sunt cele mai atractive, 2. pe baza de poliuretan, care asigura o aerisire mai eficienta si au o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece HR sunt deasemenea din poliuretan, dar datorita constructiei sale celulare deosebite si flexibilitatii ridicate se situeaza in topul spumelor reci. Spuma rece folosita in diferite saltele se regasesc in cele mai moderne spitale, chiar si la calatoriile spatiale, deoarece constructiei sale microcelulare este capabila sa reactioneze instantaneu la preluarea perfecta a formei corpului. Datorita acestui fapt, greutatea corporala este distribuita egal si impiedica aparitia puncteleor de presiune, mai ales in zona soldului, a bratelor si a umerilor, zone in care ar putea aparea senzatia de amorteala. Din aceste motive saltelele din spuma rece sunt recomandate in special persoanelor care sufera reumatism sau de probleme de circulatie a sangelui.

Ce este stratul de cocos?

Stratul de fibra de cocos ofera fermitate, stabilitate si elasticitate adecvata. Aceasta structura asigura sustinerea perfecta a coloanei. Stratul de fibra de cocos este fabricat din fibrele care acopera nuca de cocos. Aceste fibre sunt imbibate mai multe luni in apa, dupa care sunt prelucrate. Fibrele fiind pe baza de celuloza au o structura usoara datorita carui fapt ofera o flexibilitate, este antimolie, antoacarieni si antibacterial. Structura fibroasa a stratului de cocos are capacitatea de a evaporiza umezeala din timpul utilizarii, transpiratia, astfel suprafata va ramane uscata intotdeauna. In timpul prelucrarii din fibra de cocos se tese o funie rezistenta, astfel obtinem o fibra ondulata. Stratul de cocos datorita structurii sale naturale nesistematizata filtreaza unele radiatii negative ale pamantului, in acest fel oferandu-ne un somn adecvat. Naturistii si persoanele care cunosc efectele negative ale acestor radiatii asupra sanatatii prefera aceasta saltea cu cocos deoarece in zonele unde radiatiile negative ale pamantului ne-ar afecta, aceste straturi sunt capabile de a le filtra si ne ofera placerea somnului.

Saltea Grandis Mef V/2:

 • Strat de spuma memory 2 cm, densitate 50 kg/m3
 • 2 straturi de spuma rece 6 cm, densitate 30 kg/m3
 • Fibra de cocos 2 cm
 • Constructie ortopedica
 • Fermitate ridicata
 • Inaltime: 17 cm
 • Sarcina maxima: 120 kg
 • Durata de viata indelungata
 • Husa detasabila, lavabila
 • Husa tratata cu extract de Aloe Vera

 Caracteristicile husei Aloe Vera:

 • Este tratata cu extract de Aloe Vera
 • Efect antistres
 • Efect regenerator
 • Efect calmant asupra pielii
 • Recomandata si alergicilor
 • Asigura respiratie libera si calma
 • Tesatura fina la atingere

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!