x Saltea Hawaii 13-4 memory Saltea Hawaii 13-4 memory Saltea Hawaii 13-4 memory

Saltea Hawaii 13-4

Saltea cu fermitate semi-tare, fabricata prin utilizarea celor mai noi technologii care protejeaza coloana! Aceasta este salteaua Hawaii 13-4! Salteaua Hawaii 13-4 cu o fermitate semi-tare ofera utilizatorului o experienta de confort odihnitor coloanei si musculaturii dar este si flexibila in acelasi timp.
Saltea Hawaii 13-4
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 999.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 999.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1369.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 1539.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 1699.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit Spate, burta
Antialergic Da
Marimi atipice Da
Garantie 3 ani
Tipul husei Fixa
Duritate Semi-tare
Strat comfort Spuma memory
Inaltime saltelei 18 cm
Compozitie Spuma rece, spuma memory
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 120 kg

 

 

 

Saltea cu fermitate semi-tare, fabricata prin utilizarea celor mai noi technologii care protejeaza coloana! Aceasta este salteaua Hawaii 13-4!

 

Salteaua Hawaii 13-4 cu o fermitate semi-tare ofera utilizatorului o experienta de confort odihnitor coloanei si musculaturii dar este si flexibila in acelasi timp. Stratul de baza a saltelei este compusa dintr-un strat de spuma rece de 13 cm inaltime prevazuta cu 7 zone ergonomice, avand o densitate de 30 kg/m3 peste care se situeaza stratul de spuma Visco Mind Memory de 4 cm inaltime cu o densitate de 50 kg/m3. Materialul Visco Mind este o spuma speciala, care are la baza spuma memory traditionala, inmultind calitatile acesteia s-a reusit crearea unei texturi memory mult mai elastice. Datorita capacitatii marite de distibuire a greutatii asigura o sustinere perfecta si experienta de somn speciala. In timpul fabricarii spuma memory Visco Mind este supusa presarii, din aceasta cauza devine mult mai tare, durabila si elastica ca spuma memory traditionala. Rezista foarte bine la fluctuatiile de temperatura ambientala si datorita elasticitatii ridicate isi recapata forma chiar si de 15 ori mai repede ca si spuma memory traditionala.

 

Husa Jaquard a saltelei este de calitate, contine fire de bumbac si fire de poliester, este antialergica si asigura un nivel de confort ridicat. Acest material textil este moale la atingere , are o capacitate de aerisire a saltelei foarte buna si astfel contribuie la obtinerea unui somn odihnitor.

 

Ce este de stiut despre spuma memory?

 

Spuma memory - care in zilele noastre este cea mai mare realizare a industriei somnului - este de asemenea din poliuretan vascoelastic. Acesta este un material asemanator spumei, este termosensibila: la o temperatura scazuta devine mai rigida, iar la o temperatura mai ridicata devine mai flexibila. Salteaua cu spuma memory sau suprasalteaua cu spuma memory este capabila de a prelua forma corpului cu exactitate milimetrica. Ne putem imagina in felul in care forma corpului si temperatura corpului sunt "forme de turnare", ale caror forme preia spuma memory, in asa fel incat sprijina uniform toata zona corpului, astfel punctele de presiune sunt distribuite in cel mai bun mod pe toata zona corpului. Punctele corpului care exercita cea mai mare presiune cand suntrem culcati, sunt: capul, umerii, soldul si genunchii. Unele analize clinice au demonstrat ca folosind o saltea cu spuma memory creste perioda somnului adanc, astfel vom avea parte de un somn de calitate, mai odihnitor. Este recomandate tuturor categoriilor de varsta!

 

De ce sa alegem o saltea spuma?

 

Spuma rece este un material cu caracteristici excelente: elastic, durabil, structura stabila, 100% hipoalergenica, este capabila de impartirea greutatii in cele mai optime conditii, avand o aerisire excelenta, etc. Toate acestea carui fapt se datoreaza? Denumirea de spuma rece indica procesul de fabricare: cele doua componente, poliolul si ezocianatul intra in reactie la o temperatura joasa. Dupa finalizarea procesului se obtine un material care nu absoarbe umezeala, este foarte elastic si omogen. Datorita porilor deschisi distributia presiunii si aerisirea acestui material este foarte bun. Densitatea materialului si procesul de fabricare determina structura elastica. Cu cat densitatea spumei reci este mai ridicata, cu atat materialul este mai stabil si are o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece se impart in doua categorii: 1. pe baza de polieter, ca pret acestea sunt cele mai atractive, 2. pe baza de poliuretan, care asigura o aerisire mai eficienta si au o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece HR sunt deasemenea din poliuretan, dar datorita constructiei sale celulare deosebite si flexibilitatii ridicate se situeaza in topul spumelor reci. Spuma rece folosita in diferite saltele se regasesc in cele mai moderne spitale, chiar si la calatoriile spatiale, deoarece constructiei sale microcelulare este capabila sa reactioneze instantaneu la preluarea perfecta a formei corpului. Datorita acestui fapt, greutatea corporala este distribuita egal si impiedica aparitia puncteleor de presiune, mai ales in zona soldului, a bratelor si a umerilor, zone in care ar putea aparea senzatia de amorteala. Din aceste motive saltelele din spuma rece sunt recomandate in special persoanelor care sufera reumatism sau de probleme de circulatie a sangelui.

 

Saltea Hawaii 13-4:

 • 4 cm spuma Visco Mind Memory, densitate 50 kg/m3
 • 13 cm spuma rece, densitate 30 kg/m3
 • Suprafata de dormit semi-tare
 • 7 zone ergonomice
 • Inaltime: 18 cm
 • Sarcina maxima: 120 kg
 • Durata lunga de viata
 • Husa Jacquard 

 

Husa Jacquard: 

 • Contine si fire de bumbac
 • Antialergica
 • Antibacteriala
 • Confort ridicat
 • Recomandata si alergicilor!
 • Moale la atingere

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!