x Saltea Visco Eco Memory saltea memory saltea spuma memory

Saltea Visco Eco Memory

Salteaua Visco Eco Memory 10+4 cu inaltime de 15 cm, cu o tinuta stabila si suprafata confortabila este alegerea perfecta. Datorita spumei reci si spumei memory beneficieaza de caracteristici excelente la un pret atractiv!
Saltea Visco Eco Memory
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 939.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 939.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1499.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 1669.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 1879.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate, lateral
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei detasabila, lavabila
Duritate semi-tare
Strat comfort spuma memory
Inaltime saltelei 15 cm
Compozitie spuma rece, spuma memory
Numarul zonelor fara zone
Sarcina maxima 110 kg

 

 

Salteaua Visco Eco Memory 10+4 are o constructie clasica formata din spuma rece si spuma memory, fermitate medie cu husa tratata cu ioni de argint!Salteaua Visco Eco Memory 10+4 cu inaltime de 15 cm, cu o tinuta stabila si suprafata confortabila este alegerea perfecta. Datorita spumei reci si spumei memory beneficieaza de caracteristici excelente la un pret atractiv! Este recomandata persoanelor care prefera o saltea de o fermitate medie. Baza saltelei este un strat de 10 cm de spuma rece care asigura o stabilitate perfecta peste care se situeaza zona de confort a saltelei, un strat de spuma memory de 4 cm cu densitate de 50 kg/m3. Spuma rece contine canale microscopice care formeaza o retea care asigura o aerisire eficienta si impiedica formarea bacteriilor, ciupercilor si a acarienilor. Calitatea deosebita a spumei rece HR formeaza o suprafata de dormit de o fermitate medie care nu permite adancirea corpului in saltea, astfel mentinind coloana vertebrala intr-o pozitie stabila. 

Salteua poate fi comandata cu husa tratata cu extract de Aloe Vera sau husa tratata cu ioni de argint.

Husa Aloe Vera este tratata cu extract din planta Aloe Vera, datorita carui fapt in timpul somnului are urmatoarele efecte benefice: antialergica, ajuta la calmarea, elasticizarea precum si prospetimea pielii, asigura confort si somn profund. Datorita extractului de Aloe Vera tesatura deasa a husei este fina la atingere.

Salteaua poate fi comandata cu husa fabricata cu technologia "silver technology" unde in timpul fabricarii materialului textil a husei este tratata cu ioni de argint. Ca rezultat al acestui tratament ionii de argint intra in reactie si se leaga de tesatura. Astfel se formeaza o legatura stabila care este rezistenta si la spalari repetate. Cele mai importante caracteristici al argintului, pentru care este folosita la fabricarea huselor, este efectul antibacterial si anihilarea mirosurilor neplacute. Deasemenea argintul ajuta la descarcarea tensiunilor bioelectrice, astfel ajuta la obtinerea unei odihne mai profunde.

Salteua este vidata: in timpul ambalarii se extrage aerul, dupa care salteaua este rulata, astfel asigurand cel mai usor transport. Dupa despachetarea saltelei este nevoie de o perioda de 24 ore pana salteua revine la dimensiunile initiale si poate fi utilizata.

 

De ce sa alegem o saltea spuma?

 

Spuma rece este un material cu caracteristici excelente: elastic, durabil, structura stabila, 100% hipoalergenica, este capabila de impartirea greutatii in cele mai optime conditii, avand o aerisire excelenta, etc. Toate acestea carui fapt se datoreaza? Denumirea de spuma rece indica procesul de fabricare: cele doua componente, poliolul si ezocianatul intra in reactie la o temperatura joasa. Dupa finalizarea procesului se obtine un material care nu absoarbe umezeala, este foarte elastic si omogen. Datorita porilor deschisi distributia presiunii si aerisirea acestui material este foarte bun. Densitatea materialului si procesul de fabricare determina structura elastica. Cu cat densitatea spumei reci este mai ridicata, cu atat materialul este mai stabil si are o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece se impart in doua categorii: 1. pe baza de polieter, ca pret acestea sunt cele mai atractive, 2. pe baza de poliuretan, care asigura o aerisire mai eficienta si au o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece HR sunt deasemenea din poliuretan, dar datorita constructiei sale celulare deosebite si flexibilitatii ridicate se situeaza in topul spumelor reci. Spuma rece folosita in diferite saltele se regasesc in cele mai moderne spitale, chiar si la calatoriile spatiale, deoarece constructiei sale microcelulare este capabila sa reactioneze instantaneu la preluarea perfecta a formei corpului. Datorita acestui fapt, greutatea corporala este distribuita egal si impiedica aparitia puncteleor de presiune, mai ales in zona soldului, a bratelor si a umerilor, zone in care ar putea aparea senzatia de amorteala. Din aceste motive saltelele din spuma rece sunt recomandate in special persoanelor care sufera reumatism sau de probleme de circulatie a sangelui.

 

Ce este de stiut despre spuma memory?

 

Spuma memory - care in zilele noastre este cea mai mare realizare a industriei somnului - este de asemenea din poliuretan vascoelastic. Acesta este un material asemanator spumei, este termosensibila: la o temperatura scazuta devine mai rigida, iar la o temperatura mai ridicata devine mai flexibila. Salteaua cu spuma memory sau suprasalteaua cu spuma memory este capabila de a prelua forma corpului cu exactitate milimetrica. Ne putem imagina in felul in care forma corpului si temperatura corpului sunt "forme de turnare", ale caror forme preia spuma memory, in asa fel incat sprijina uniform toata zona corpului, astfel punctele de presiune sunt distribuite in cel mai bun mod pe toata zona corpului. Punctele corpului care exercita cea mai mare presiune cand suntrem culcati, sunt: capul, umerii, soldul si genunchii. Unele analize clinice au demonstrat ca folosind o saltea cu spuma memory creste perioda somnului adanc, astfel vom avea parte de un somn de calitate, mai odihnitor. Este recomandate tuturor categoriilor de varsta! 

 

Saltea Visco Eco Memory 10+4:

 • spuma HR de calitate 10 cm
 • zona de confort spuma memory 4 cm, densitate 50 kg/m3
 • fermitate medie
 • aerisire optima
 • inaltime 15 cm
 • durata lunga de viata
 • sarcina maxima: 110 kg
 • husa detasabila tratata cu Aloe Vera sau ioni de argint
 • se poate comanda si in dimensiuni atipice 

Caracteristicile husei cu ioni de argint:

 • ionii de argint se gasesc pe firile materialului
 • antibacteriala
 • efect dezodorizant
 • impiedica aparitia ciupercilor
 • asigura un mediu nefavorabil acarienilor
 • asigura respiratia mai libera si calma
 • recomandata si alergicilor

 Caracteristicile husei Aloe Vera:

 • este tratata cu extract de Aloe Vera
 • efect antistres
 • efect regenerator
 • efect calmant asupra pielii
 • recomandata si alergicilor
 • asigura respiratie libera si calma
 • tesatura fina la atingere

 

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!