x

Saltele pentru copii


Saltele de calitate pentru copilasul Dumneavoastra.


Saltea Bambino Eco

Saltea Bambino Eco

Salteaua pentru copii Bambi Eco cu o calitate superioara are un raport pret-calitate excelent.
179 Lei
Saltea Bambino Plus

Saltea Bambino Plus

Doriti ca copilul Dumnaevoastra dimineata cand se trezeste sa fie proaspat si odihnit? Toate acestea se pot realiza usor cu salteaua Bambi Plus, care avand o suprafata de dormit de o fermitate medie si o inaltime de 8 cm, v-a oferi copilului un somn profund si relaxant!
229 Lei
Saltea Bambi Extra

Saltea Bambi Extra

Daca doriti ca copilul Dumneavoastra sa beneficieze de un somn confortabil si odihnitor alegeti salteaua pentru copii Bambi Extra! Salteaua cu o fermitate medie si cu inaltime 9 cm are in compozitie doua straturi flexibile de spuma rece HR, un strat ferm de fibra de cocos si o husa detasabila si lavabila tratata cu extract de Aloe Vera.
269 Lei
Saltea Bambino Cocos

Saltea Bambino Cocos

In cazul in care copilul Dumneavoastra nu prefera o saltea moale, din contra prefera o saltea cu o fermitate ridicata, salteua pentru copii Bambi Cocos este alegerea ideala.
269 Lei
eco-sleep moravia-comfort seally stearns-and-foster moravia-comfort pirelli matratex nanni dunlopillo

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!