x

Saltea Bambino Cocos

In cazul in care copilul Dumneavoastra nu prefera o saltea moale, din contra prefera o saltea cu o fermitate ridicata, salteua pentru copii Bambi Cocos este alegerea ideala.
Saltea Bambino Cocos
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 599.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
60x120 269.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
70x140 359.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
80x160 429.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate, lateral, burta
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 2 ani
Tipul husei detasabila, lavabila
Duritate tare
Strat comfort cocos
Inaltime saltelei 8 cm
Compozitie cocos
Numarul zonelor fara zone
Sarcina maxima 60 kg

 

 

 

Copilul Dumneavoastra are nevoie de o saltea ferma? In acest caz alegerea perfecta este salteaua Bambino Cocos, avand o compozitie de fibra de cocos cu husa detasabila si lavabila tratata cu extract de Aloe Vera!

 

In cazul in care copilul Dumneavoastra nu prefera o saltea moale, din contra prefera o saltea cu o fermitate ridicata, salteua pentru copii Bambino Cocos este alegerea ideala. Miezul saltelei este un strat de fibra de cocos cu o fermitate ridicata de 8 cm, iar husa saltelei este detasabila si lavabila cu Aloe Vera. Este recomandata si copiilor de varsta scolara, deoarece stratul de cocos este durabil si asigura o sustinere ferma si uniforma in timpul somnului.

Husa Aloe Vera este tratata cu extract din planta Aloe Vera, datorita carui fapt in timpul somnului are urmatoarele efecte benefice: antialergica, ajuta la calmarea, elasticizarea precum si prospetimea pielii, asigura confort si somn profund. Datorita extractului de Aloe Vera tesatura deasa a husei este fina la atingere.

 

De ce este important sa fim atenti la alegerea unei saltele de calitate pentru copilul nostru?

Conform studiilor efectuate parintii nu acorda o importanta suficient de mare calitatii saltelei neglijand necesitatile fizice ale copilului, alegand cu predilectie saltelele clasice si tari, desi cu aparitia spumelor antialergice si antibacteriale avem la dispozitie materiale moderne care sunt mai sanatoase si permit o aerisire mai eficienta. In aceste saltele moderne nu se formeaza bacterii, ciuperci si acarieni. Aceste saltele din spuma rece sau combinatie de spuma rece si fibra de cocos asigura o dezvoltare sanatoasa copilului in crestere. In oferta noastra de produse se gasasc cele mai confortabile saltele pentru copii, fie ca este vorba de salteaua de fermitate ridicata din fibra de cocos, varianta mai moale din spuma rece sau combinatia acestor doua materiale. Caracteristica cea mai importanta a saltelei pentru copii este sa aisgure o sustinere uniforma corpului, astfel ca sa dispara punctele de presiune. O saltea buna pentru copii trebuie sa aiba o aerisire buna, sa fie flexibila, husa sa fie detasabila si lavabila, sa aiba o durata lunga de viata. Salteaua este recomandata si copiilor alergici.  

 

Ce este stratul de cocos?

Stratul de fibra de cocos ofera fermitate, stabilitate si elasticitate adecvata. Aceasta structura asigura sustinerea perfecta a coloanei. Stratul de fibra de cocos este fabricat din fibrele care acopera nuca de cocos. Aceste fibre sunt imbibate mai multe luni in apa, dupa care sunt prelucrate. Fibrele fiind pe baza de celuloza au o structura usoara datorita carui fapt ofera o flexibilitate, este antimolie, antoacarieni si antibacterial. Structura fibroasa a stratului de cocos are capacitatea de a evaporiza umezeala din timpul utilizarii, transpiratia, astfel suprafata va ramane uscata intotdeauna. In timpul prelucrarii din fibra de cocos se tese o funie rezistenta, astfel obtinem o fibra ondulata. Stratul de cocos datorita structurii sale naturale nesistematizata filtreaza unele radiatii negative ale pamantului, in acest fel oferandu-ne un somn adecvat. Naturistii si persoanele care cunosc efectele negative ale acestor radiatii asupra sanatatii prefera aceasta saltea cu cocos deoarece in zonele unde radiatiile negative ale pamantului ne-ar afecta, aceste straturi sunt capabile de a le filtra si ne ofera placerea somnului.

 

Saltea Bambino Cocos:

 • Strat de fibra de cocos
 • Fermitate ridicata
 • Aerisire optima
 • Inaltime: 8 cm
 • Durata lunga de viata
 • Sarcina maxima: 60 kg
 • Husa tratata cu extract de Aloe Vera
 • Garantie 3 ani

 Caracteristicile husei Aloe Vera:

 • este tratata cu extract de Aloe Vera
 • efect antistres
 • efect regenerator
 • efect calmant asupra pielii
 • recomandata si alergicilor
 • asigura respiratie libera si calma
 • tesatura fina la atinge


Se poate comanda si in dimensiuni atipice!

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!