x Saltea Bambi Plus,Saltea pentru copii Bambi Plus,Saltea pentru copii Bambi Plus,

Saltea Bambino Plus

Doriti ca copilul Dumnaevoastra dimineata cand se trezeste sa fie proaspat si odihnit? Toate acestea se pot realiza usor cu salteaua Bambi Plus, care avand o suprafata de dormit de o fermitate medie si o inaltime de 8 cm, v-a oferi copilului un somn profund si relaxant!
Saltea Bambino Plus
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 599.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
60x120 229.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
70x140 309.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
80x160 389.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit Toate pozitiile
Antialergic Da
Marimi atipice Da
Garantie 3 ani
Tipul husei Detasabila, lavabila
Duritate Semi tare
Strat comfort Spuma rece HR
Inaltime saltelei 8 cm
Compozitie spuma rece + cococ
Numarul zonelor fara zone
Sarcina maxima 60 kg

 

 

 

Un comfort maxim in timpul somnului pentru copilul dumneavoastra, cu salteaua Bambi Plus din spuma rece HR si un strat din fibra de cocos, cu o husa detasabila si lavabila!

 

Doriti ca copilul Dumnaevoastra dimineata cand se trezeste sa fie proaspat si odihnit? Toate acestea se pot realiza usor cu salteaua Bambi Plus, care avand o suprafata de dormit de o fermitate medie si o inaltime de 8 cm, v-a oferi copilului un somn profund si relaxant! Elasticitatea spumei poliuretanice in combinatie cu fermitatea stratului de fibra de cocos alcatuiesc o combinatie ideala, iar husa detasabila si lavabila ne asigura o prospetime continua. Salteaua cu o fermitate medie si cu inaltime 8 cm are in compozitie doua straturi flexibile de spuma rece HR, un strat ferm de fibra de cocos si o husa detasabila si lavabila tratata cu extract de Aloe Vera. Aceasta saltea este recomandata si copiiilor mai mari doarece nu numai ca este flexibila, datorita stratului de fibra de cocos salteaua va avea o durata de viata mai indelungata. Datorita constructiei excelente a saltelei si a sustinerii flexibile copilul Dumneavoastra va avea parte de o pozitie sanatoasa in timpul somnului.  Interiorul saltelei contine canale microscopice care formeaza o retea care asigura o aerisire eficienta si impiedica formarea bacteriilor, ciupercilor si a acarienilor. Stratul de fibra de cocos din mijlocul saltelei are rolul de a asigura saltelei o fermitate si o durata de viata mai indelungata.

Husa salteltei este detasabila si lavabila, care in procesul de fabricare a fost tratata cu extract de Aloe Vera, astfel avem parte de multiplele beneficii ale acestei plante: antialergic, calmant asupra pielii, pastreaza flexibilitea si prospetimea pielii, asigura confort si somn profund. Datorita extractului de Aloe Vera tesatura deasa a husei este fina la atingere. 

 

De ce este important sa fim atenti la alegerea unei saltele de calitate pentru copilul nostru?

Conform studiilor efectuate parintii nu acorda o importanta suficient de mare calitatii saltelei neglijand necesitatile fizice ale copilului, alegand cu predilectie saltelele clasice si tari, desi cu aparitia spumelor antialergice si antibacteriale avem la dispozitie materiale moderne care sunt mai sanatoase si permit o aerisire mai eficienta. In aceste saltele moderne nu se formeaza bacterii, ciuperci si acarieni. Aceste saltele din spuma rece sau combinatie de spuma rece si fibra de cocos asigura o dezvoltare sanatoasa copilului in crestere. In oferta noastra de produse se gasasc cele mai confortabile saltele pentru copii, fie ca este vorba de salteaua de fermitate ridicata din fibra de cocos, varianta mai moale din spuma rece sau combinatia acestor doua materiale. Caracteristica cea mai importanta a saltelei pentru copii este sa aisgure o sustinere uniforma corpului, astfel ca sa dispara punctele de presiune. O saltea buna pentru copii trebuie sa aiba o aerisire buna, sa fie flexibila, husa sa fie detasabila si lavabila, sa aiba o durata lunga de viata. 

 

De ce sa alegem o saltea spuma rece?

Spuma rece este un material cu caracteristici excelente: elastic, durabil, structura stabila, 100% hipoalergenica, este capabila de impartirea greutatii in cele mai optime conditii, avand o aerisire excelenta, etc. Toate acestea carui fapt se datoreaza? Denumirea de spuma rece indica procesul de fabricare: cele doua componente, poliolul si ezocianatul intra in reactie la o temperatura joasa. Dupa finalizarea procesului se obtine un material care nu absoarbe umezeala, este foarte elastic si omogen. Datorita porilor deschisi distributia presiunii si aerisirea acestui material este foarte bun. Densitatea materialului si procesul de fabricare determina structura elastica. Cu cat densitatea spumei reci este mai ridicata, cu atat materialul este mai stabil si are o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece se impart in doua categorii: 1. pe baza de polieter, ca pret acestea sunt cele mai atractive, 2. pe baza de poliuretan, care asigura o aerisire mai eficienta si au o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece HR sunt deasemenea din poliuretan, dar datorita constructiei sale celulare deosebite si flexibilitatii ridicate se situeaza in topul spumelor reci. Spuma rece folosita in diferite saltele se regasesc in cele mai moderne spitale, chiar si la calatoriile spatiale, deoarece constructiei sale microcelulare este capabila sa reactioneze instantaneu la preluarea perfecta a formei corpului. Datorita acestui fapt, greutatea corporala este distribuita egal si impiedica aparitia puncteleor de presiune, mai ales in zona soldului, a bratelor si a umerilor, zone in care ar putea aparea senzatia de amorteala. Din aceste motive saltelele din spuma rece sunt recomandate in special persoanelor care sufera reumatism sau de probleme de circulatie a sangelui

 

Ce este stratul de cocos?

Stratul de fibra de cocos ofera fermitate, stabilitate si elasticitate adecvata. Aceasta structura asigura sustinerea perfecta a coloanei. Stratul de fibra de cocos este fabricat din fibrele care acopera nuca de cocos. Aceste fibre sunt imbibate mai multe luni in apa, dupa care sunt prelucrate. Fibrele fiind pe baza de celuloza au o structura usoara datorita carui fapt ofera o flexibilitate, este antimolie, antoacarieni si antibacterial. Structura fibroasa a stratului de cocos are capacitatea de a evaporiza umezeala din timpul utilizarii, transpiratia, astfel suprafata va ramane uscata intotdeauna. In timpul prelucrarii din fibra de cocos se tese o funie rezistenta, astfel obtinem o fibra ondulata. Stratul de cocos datorita structurii sale naturale nesistematizata filtreaza unele radiatii negative ale pamantului, in acest fel oferandu-ne un somn adecvat. Naturistii si persoanele care cunosc efectele negative ale acestor radiatii asupra sanatatii prefera aceasta saltea cu cocos deoarece in zonele unde radiatiile negative ale pamantului ne-ar afecta, aceste straturi sunt capabile de a le filtra si ne ofera placerea somnului.

Saltea Bambi Plus:

 • Spuma rece HR si strat de fibra de cocosl
 • Fermitate medie
 • Aerisire optima
 • Inaltime: 8 cm
 • Durata lunga de viata
 • Sarcina maxima: 60 kg
 • Husa tratata cu extract de Aloe Vera
 • Garantie 3 ani

 Caracteristicile husei Aloe Vera:

 • este tratata cu extract de Aloe Vera
 • efect antistres
 • efect regenerator
 • efect calmant asupra pielii
 • recomandata si alergicilor
 • asigura respiratie libera si calma
 • tesatura fina la atinge

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!