x

Saltele pentru tineret


Saltele pentru tineri. Grosimi cuprinse intre 10 si 15 cm.


Saltea tineret Bandos

Saltea tineret Bandos

Salteaua Bandos este o saltea de incredere cu inaltime 10 cm, avand un raport calitate-pret favorabil si este destinata copiilor de varsta scolara. Miezul saltelei este format dintr-un strat de spuma rece de 8 cm avand o densitate de 30 kg/m3 peste care este un strat de spuma memory de 2 cm avand o densitate de 50 kg/m3.
329 Lei 279 Lei
Saltea Student pentru tineri

Saltea Student pentru tineri

Salteaua Student din spuma rece este recomandata mai ales pentru tineri. Este alcatuita din doua suprafete cu densitati diferite. Ca urmare copilul dumneavoastra pe masura ce creste si isi schimba preferintele de comfort, aceasta saltea este alegerea perfecta atat din punct de vedere al pretului cat si al calitatii.
499 Lei
Saltea Uni Mef Memory 12-2

Saltea Uni Mef Memory 12-2

Un confort de incredere asigurata de salteua cu spuma memory Uni Mef Memory 12-2, saltea cu fermitate ridicata cu miez de spuma rece!
799 Lei 579 Lei
Saltea Casa pentru tineri

Saltea Casa pentru tineri

Saltea cu o suprafata dura de dormit, din spuma rece Eliocell. Calitate si durata lunga de viata.
599 Lei
Saltea Uni Koko

Saltea Uni Koko

Cu o grosime de 15 cm si o structura speciala salteaua Uni Koko va ofera un confort ridicat in timpul somnului daca preferati suprafete extra tari de dormit. Salteua Uni Koko este compusa din doua straturi de 6 cm spuma rece si in mijloc un strat de 2 cm din fibrele nucii de cocos
799 Lei 699 Lei
Saltea Pocket Basic

Saltea Pocket Basic

Saltea cu arcuri individuale pe 7 zone ergomomice, cu o grosime de 19 cm si suprafata dura de dormit.
919 Lei
eco-sleep moravia-comfort seally stearns-and-foster moravia-comfort pirelli matratex nanni dunlopillo

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!