x saltea, saltele

Saltea Pocket Basic

Saltea cu arcuri individuale pe 7 zone ergomomice, cu o grosime de 19 cm si suprafata dura de dormit.
Saltea Pocket Basic
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 919.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 919.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1559.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 1639.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit pe spate
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei detsabila - lavabila
Duritate tare
Strat comfort spuma rece
Inaltime saltelei 19 cm
Compozitie arcuri independente, spuma rece
Termen de livrare la comanda
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 120 kg

 

 

 

 

 

Pocket Basic - saltea cu arcuri independente si husa Aloe-Vera

 

Salteaua Pocket Basic de 19 cm grosime se recomanda celor care prefera o saltea cu arcuri cu o suprafata dura de dormit pe 7 zone ergonomice. Avantaje de necontestat ale saltelelor cu arcuri individuale sunt: flexibilitatea, se muleaza perfect dupa forma corpului, este foarte silentioasa, ofera un suport perfect pentru corp, multiple zone ergonomice. Salteaua Pocket Basic ofera un suport anatomic, faciliteaza relaxarea muschilor, astfel corpul nu va fi tensionat. 

 

Ce inseamna salteaua cu multiple zone?

 

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de pachete transversale  de arcuri de diferite duritati in functie de care parte al corpului trebuie sa-l sprijine. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un suport mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau cel mai bine 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

Despre saltelele cu arcuri independente:

 

Saltelele cu arcuri independente (arcuri individuale, arcuri Marshall) reprezinta o generatie mai noua si modernizata a saltelelor pe baza de arcuri bonell. Strucura de tip arcuri independente este o varianta tehnologica mai avansata fata de cele cu arcuri de tip bonell, unde arcurile nu au o flexibilitate oportuna  din cauza legaturilor tip plasa cu efecte de transmitere a miscarii. Arcurile individuale sunt fabricate  din otel de 1,8-2 mm grosime, au un diametru mai redus si din aceasta cauza sunt in numar de circa 1,5-2-ori mai multe decat cele tip bonell. Prin aceasta densitate ofera un suport flexibil si mai stabil, fiind cusute  in saculete de panza sunt complet silentioase. Datorita miscarii independete a arcurilor, acestea ofera un suport ergonomic, mulandu-se perfect dupa corp in zonele unde este nevoie evitand astfel efectele de  „valuri”care apar in urma miscarii unei persoane alaturate. Saltelele care contin arcuri indipendente asigura o ventilatie mai buna si au o preioada mai lunga de viata din cauza numarului mai mare de arcuri pe care se distribuie mai bine  greutatea corpului. Arcurile individuale au fost concepute de inginerul englez James W Marshall stabilit in Canada, care a descoperit ca arcurile elicoidale cilindrice pre-comprimate cusute intrun saculet de bumbac formeaza un sistem independent de suspensie, care se adapteaza la forma si greutatea fiecarei persoane, oferind un suport de neegalat si confortabil. Aceste imbunatatiri si inovatii aduse la tehnologia de productie a saltelelor cu arcuri duce la o raspandire din ce in ce mai mare ale acestora.

 

Salteaua Pocket Basic:

• Saltea de calitate cu arcuri individuale

• Raport pret-calitate avantajos

• 7 zone ergonomice

• Silentioasa

• Suprafata dura de dormit

• Grosime 19 cm

• Durata lunga de viata

• Sarcina maxima 120 kg

 

Husa  Aloe-Vera:

• Tratata cu extractul plantei Aloe-Vera

• Proprietati antistres

• Ajuta la regenerarea pielii

• Combate aparitia acarienilor, ciupercilor

• Faciliteaza respiratia mai usoara

• Efecte antialergice ridicate

• Placuta la atingere

 

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!