x saltele spuma, saltele fara arcuri, saltele ieftine, saltea spuma

Saltele spuma


Saltele fara arcuri, din spuma rece - pentru comfortul Dumneavoastra.


Saltea Student pentru tineri

Saltea Student pentru tineri

Salteaua Student din spuma rece este recomandata mai ales pentru tineri. Este alcatuita din doua suprafete cu densitati diferite. Ca urmare copilul dumneavoastra pe masura ce creste si isi schimba preferintele de comfort, aceasta saltea este alegerea perfecta atat din punct de vedere al pretului cat si al calitatii.
499 Lei 399 Lei
Saltea Casa pentru tineri

Saltea Casa pentru tineri

Saltea cu o suprafata dura de dormit, din spuma rece Eliocell. Calitate si durata lunga de viata.
599 Lei 499 Lei
Saltea Uni Koko

Saltea Uni Koko

Cu o grosime de 15 cm si o structura speciala salteaua Uni Koko va ofera un confort ridicat in timpul somnului daca preferati suprafete extra tari de dormit. Salteua Uni Koko este compusa din doua straturi de 6 cm spuma rece si in mijloc un strat de 2 cm din fibrele nucii de cocos
799 Lei 599 Lei
Saltea Caorle

Saltea Caorle

Salteaua Caorle asigura o suprafata dura de dormit care isi pastreaza forma.Fabricata din spuma rece, va avea o durata de viata ridicata.
639 Lei
Saltea Grandis K6

Saltea Grandis K6

Salteaua Grandis K6 are o grosime de 15 cm, este o saltea bio-spuma rece. Avand o duritate mare si o suprafata ferma, se recomanda celor care prefera o saltea tare. Inre doua straturi de spuma rece de 6 cm grosime este pozitionat un strat de 2 cm de fibra de nuca de cocos.
649 Lei
Saltea Tevere 16

Saltea Tevere 16

Daca aveti nevoie de o saltea tare la un pret accesibil atunci va recomandam salteaua Tevere 16. Salteaua Tevere 16 din spuma rece, este recomandata mai ales pentru cei care se simt confortabil pe o saltea mai tare.
799 Lei 709 Lei
Saltea Callista

Saltea Callista

Saltea vidata, din spuma rece Eliocell, cu o inaltime de 20 cm si o constructie cu 7 zone ortopedice.
949 Lei 799 Lei
Saltea Tevere 20

Saltea Tevere 20

Suprafata tare de dormit, stabilitate si confort. Toate aceste proprietati sunt asigurate de salteaua Tevere 20. Salteaua Tevere 20 din spuma rece Eliocell, este alegerea ideala pentru cei care cauta o saltea cu fermitate ridicata, care elimina punctele de presiune in timpul somnului, astfel protejeaza coloana Dumneavoastra.
919 Lei 819 Lei
Saltea Teverero

Saltea Teverero

Saltea din spuma rece Eliocell cu un miez special din spuma HR de densitate mare pentru confortul mult dorit! Salteaua Teverero are in compozitie materialele cele mai noi si inovatoare ce sunt folosite in domeniul industriei somnului.
999 Lei 878 Lei
Saltea Callista Antibacterial

Saltea Callista Antibacterial

Saltea vidata de o inalta elasticitate, inaltime 20 cm, 7 zone ergonomice si antibacteriala.
1 099 Lei 949 Lei
Saltea PrimaZone HR

Saltea PrimaZone HR

Calitate premium pentru cei carora le place simplitatea: Prima Zone HR din spuma rece HR este salteaua care nu va va dezamagi!
1 099 Lei 989 Lei
Saltea Comfort Blue AD9 H-S

Saltea Comfort Blue AD9 H-S

Saltea de calitate premium, la o grosime de 20 cm. Fete de duritate diferite, 7 zone ortopedice. Husa Aloe-Vera, detasabila-lavabila.
1 099 Lei 989 Lei
eco-sleep moravia-comfort seally stearns-and-foster moravia-comfort pirelli matratex nanni dunlopillo

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!