x saltele spuma, saltele fara arcuri, saltele ieftine, saltea spuma

Saltele spuma


Saltele fara arcuri, din spuma rece - pentru comfortul Dumneavoastra.


Saltea Student pentru tineri

Saltea Student pentru tineri

Salteaua Student din spuma rece este recomandata mai ales pentru tineri. Este alcatuita din doua suprafete cu densitati diferite. Ca urmare copilul dumneavoastra pe masura ce creste si isi schimba preferintele de comfort, aceasta saltea este alegerea perfecta atat din punct de vedere al pretului cat si al calitatii.
499 Lei
Saltea Casa pentru tineri

Saltea Casa pentru tineri

Saltea cu o suprafata dura de dormit, din spuma rece Eliocell. Calitate si durata lunga de viata.
599 Lei
Saltea Uni Koko

Saltea Uni Koko

Cu o grosime de 15 cm si o structura speciala salteaua Uni Koko va ofera un confort ridicat in timpul somnului daca preferati suprafete extra tari de dormit. Salteua Uni Koko este compusa din doua straturi de 6 cm spuma rece si in mijloc un strat de 2 cm din fibrele nucii de cocos
799 Lei 699 Lei
Saltea Tevere 16

Saltea Tevere 16

Daca aveti nevoie de o saltea tare la un pret accesibil atunci va recomandam salteaua Tevere 16. Salteaua Tevere 16 din spuma rece, este recomandata mai ales pentru cei care se simt confortabil pe o saltea mai tare.
799 Lei
Saltea Caorle

Saltea Caorle

Salteaua Caorle asigura o suprafata dura de dormit care isi pastreaza forma.Fabricata din spuma rece, va avea o durata de viata ridicata.
839 Lei
Saltea Tevere 20

Saltea Tevere 20

Suprafata tare de dormit, stabilitate si confort. Toate aceste proprietati sunt asigurate de salteaua Tevere 20. Salteaua Tevere 20 din spuma rece Eliocell, este alegerea ideala pentru cei care cauta o saltea cu fermitate ridicata, care elimina punctele de presiune in timpul somnului, astfel protejeaza coloana Dumneavoastra.
949 Lei
Saltea Teverero

Saltea Teverero

Saltea din spuma rece Eliocell cu un miez special din spuma HR de densitate mare pentru confortul mult dorit! Salteaua Teverero are in compozitie materialele cele mai noi si inovatoare ce sunt folosite in domeniul industriei somnului.
999 Lei
Saltea Lerici

Saltea Lerici

Avand o grosime de 20 cm, cu un strat superior din spuma rece HR, salteaua Lerici, se muleaza punct cu punct dupa forma corpului oferind o suprafata de dormit de comfort maxim. Baza saltelei este o spuma rece Eliocell cu o densitate de 32kg/m3 care are ca strat superior o spuma rece HR cu o densitate de 40 kg/m3.
1 029 Lei
Saltea PrimaZone HR

Saltea PrimaZone HR

Calitate premium pentru cei carora le place simplitatea: Prima Zone HR din spuma rece HR este salteaua care nu va va dezamagi!
1 099 Lei
Saltea Bibione

Saltea Bibione

Saltea semi tare, cu o grosime totala de 20cm si strat de comfort de 4 cm de bio-latex pe 7 zone ergonomice.
1 199 Lei
eco-sleep moravia-comfort seally stearns-and-foster moravia-comfort pirelli matratex nanni dunlopillo

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!