x

Saltea Bibione

Saltea semi tare, cu o grosime totala de 20cm si strat de comfort de 4 cm de bio-latex pe 7 zone ergonomice.
Saltea Bibione
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 1199.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 1199.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1849.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 2099.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 2299.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit pe spate, lateral
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei fixa
Duritate semi tare
Strat comfort latex
Inaltime saltelei 20 cm
Compozitie spuma rece, latex
Termen de livrare la comanda
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 130 kg

 

 

 

Comfortabila, rezistenta, ideala pentru coloana - aceasra este salteaua Bibione!

 

Cautati o saltea comfortabila, durabila, care va protejeaza coloana si se ventileaza bine? In cazul acesta ati gasit salteaua ideala care sa va ofere un somn de calitate. Aceasta saltea de 20 cm cu strat de comfort de latex pe 7 zone ergonimice, are la baza o spuma rece Eliocell cu o densitate de 32kg/m3. Spuma Eliocell este cea mai avantajoasa raport pret/calitate, fiindca pe langa pretul accesibil are foarte bune proprietati de a-si pastra forma si se ventileaza corespunzator. Husa Amicor Pure de pe saltea faciliteaza si ea ventilatia datorita fibrelor de textile speciale. Astfel se reduce formarea umezelli pe suprafata saltelei impiedicand formarea bacteriilor si ciupercilor. Datorita suportului corespunzator ofera toate conditiile necesare pentru asigurarea unui climat placut si somn odihnitor de calitate. 

 

Ce inseamna salteaua cu multiple zone?

 

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de stucturi cu diferite duritati in functie de care parte al corpului trebuie sprijinita. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un suport mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau in cazul ideal 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

De ce sa alegem o saltea din spuma rece ?

 

Spuma rece are caracteristici foarte bune: elastica, rezistenta, o strucura stabila, 100% hipoalergenica, distribuie perfect greutatea corpului pe suprafata saltelei, respinge umezeala dar se ventileaza corespunzator. Toata acestea se datoreaza procesului de fabricatie: spumificarea poliolului si izocianatului se face la temperaturi  joase (de unde vine si numele de spuma rece). Dupa finalizarea procesului de spumificare rezulta un material perfect omogen, elastic care respinge umezeala. Datorita celulelor deschise  este mai elastic, mai dens si se ventileaza mai bine decat alte materiale obisnuite. Cu cat o spuma rece are o densitate mai mare cu atat va fi mai stabila si va avea o durata de viata mai indelungata. Spuma rece este de doua feluri, 1: - celule pe baza de polieter, care datorita pretului de fabricatie  mai scazut sunt cele mai raspandite si 2: - cele din poliuretan cu o ventilatie mai buna si cu o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece HR (high resilience), de elasticitate mare sunt gama de varf din categoria saltelelor din poliuretan.

 

Salteaua Bibione:

 

• Miez din spuma rece Eliocell

• Constructie exceptionala latex-spuma rece

• Densitate spuma rece: 32kg/m3

• Suprafata de dormit semi-tare

• Grosime 20 cm

• Sarcina maxima 130 kg

• 7 zone ergonomice

• 3 ani garantie

 

Despre husa Amicor Pure:

 

• Ventilatie foarte buna

• Antialergica

• Protectie impotriva ciupercilor, bacteriilor si acarienilor

• Faciliteaza respiratia

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!