x grandios-h-s

Saltea Grandios H-S

Odihna meritata pe salteaua Grandios H-S este garantat de spuma memory pe zone combinat cu miez din fibre de cocos si suport din spuma HR Bio. In zonele vitale (umar, sold) intilnim stratul de confort din spuma memory de densitate ridicata 55 kg/ m3 care este pus pe un suport din spuma rece HR bio.
Saltea Grandios H-S
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 1399.00 Lei 1 259 Lei kosár
90 X 200 1399.00 Lei 1 259 Lei kosár
140 X 200 2199.00 Lei 1 779 Lei kosár
160 X 200 2529.00 Lei 2 029 Lei kosár
180 X 200 2889.00 Lei 2 299 Lei kosár
Pozitia de dormit Pe spate, pe lateral
Antialergic Da
Marimi atipice Da
Garantie 3 ani
Tipul husei Detasabil, lavabil
Duritate Semi-tare
Strat comfort Spuma memory, spuma rece HR
Inaltime saltelei 17
Compozitie Spuma rece HR, spuma memory, cocos
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 130 kg

 

 

 

 

 

 

Odihna meritata pe  salteaua Grandios  H-S este garantat de  spuma memory pe zone combinat cu miez din fibre de cocos si suport din spuma HR Bio

 

In zonele vitale (umar, sold) intilnim  stratul de confort din spuma memory de densitate ridicata 55 kg/ m3 care este pus pe un suport din spuma rece HR bio. Acest suport ofera o fermitate adecvata este interit cu un miez din fibre de cocos. Cu combinarea acestor materiale de calitate premium sa obtinut o saltea confortabila si relaxeaza coloana , eliminand punctele de presiune. Salteaua are o husa cu Aloe Vera, asadar husa va capata toata efectele benefice ale plantei: calmeaza si ajuta la pastrearea elasticitatii-prospetimii pielii, ofera un confort ridicat si asigura un somn mai adinc. Datorita tratamentului cu Aloe Vera husa devine  moale si matasoasa. Asigura o suprafata suficient de ferma de dormit, astfel  relaxeaza muschii corpului.

 

 

Ce inseamna salteaua cu multiple zone?

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de diferite structuri din spuma rece in functie de care parte al corpului trebuie sa-l sprijine. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un suport mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau cel mai bine 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

De ce sa alegem o saltea din spuma rece ?

Spuma rece are caracteristici foarte bune: elastic, rezistenta, o strucura stabila, 100% hipoalergenica, distribuie perfect greutatea corpului pe suprafata saltelei, respinge umezeala dar se ventileaza corespunzator. Toata acestea se datoreaza procesului de fabricatie: spumificarea poliolului si izociatului se face la temperaturi  reduse ( de unde vine si numele de spuma rece). Dupa finalizarea procesului de spumificare rezulta un material perfect omogen, elastic care respinge umezeala. Datorita celulelor deschise  este mai elastic, mai densa si se ventileaza mai bine decat alte materiale obisnuite. Cu cat o spuma rece are o densitate mai mare cu atat va fi mai stabila si va avea o durata de viata mai indelungata. Spuma rece este de doua feluri ; 1- celule pe baza de polieter, care datorita pretului de fabricatie  mai scazut sunt cele mai raspandite si 2- cele din poliuretan cu o ventilatie mai buna si cu o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece HR(high resilience) cunt gama de varf din categoria saltelelor din poliuretan.

 

Ce trebuie stiut despre spuma de memorie?

Memory foam-ul - una dintre cele mai noi descoperiri in domeniu – este un material care provine din spuma poliuretanica viscoelastica. Acesta este o compozitie „spumiforma”sensibila la presiune, astfel salteaua cu spuma de memorie contureaza perfect corpul. Putem sa ne imaginam corpul uman cu caldura acestuia care se „imprima” in spuma de memoria al saltelei asigurind o sustinere completa in punctele esentiale – cap, umeri, zona lombara, sold, genunchi. Cercetarile clinice au demonstrat ca folosirea saltelelor cu spuma de memorie are efecte benefice in multiplicarea fazelor somnului profund.

 

 

Despre fibra de cocos:

Fibra este recoltata de pe suprafata exterioara a nucii de cocos.  Fibra de cocos are la baza celuloza, ete usoara, elastica, respinge moliile, acaroenii si bacteriile. In utilizarea de zi de zi respinge  umezeala, astfel stuctura de fibre ramane uscata.

 

 

Salteaua Grandios  H-S:

 • Spuma rece HR bio de calitate excelenta

 • Densitate ridicata la spuma memory : 55kg/m3

 • Spuma de memorie zonale

 • Miez din fibre de cocos

 • 7 zone ergonomice de confort

 • Grosime: 17 cm

 • Durata de viata lunga

 • Sarcina maxima: 130 kg

 • Husa: Aloe Vera

 • Garantie: 3 ani

 

 

Caracteristicile husei Aloe-Vera:

 • Tratata cu extract din planta Aloe-Vera

 • Reduce stresul

 • Ajuta la regenerarea pielii

 • Calmeaza pielea

 • Antibacterial

 • Faciliteaza respiratia mai usoara

 • Placuta la atingere

 

 

 

 

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!