x grandis-hard-soft

Saltea Grandis Hard-Soft

Salteaua Grandis Hard-Soft a fost conceputa pentru cei care indragesc diversificarea. Grosimea totala a saltelei Grandis Hard-Soft este de 16 cm, care este alcatuita din doua tipuri de spuma rece si un miez din fibre de cocos cu rol de intaritura.
Saltea Grandis Hard-Soft
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 1199.00 Lei 1 039 Lei kosár
90 X 200 1199.00 Lei 1 039 Lei kosár
140 X 200 1749.00 Lei 1 649 Lei kosár
160 X 200 2049.00 Lei 1 919 Lei kosár
180 X 200 2499.00 Lei 2 139 Lei kosár
Pozitia de dormit Pe spate, pe lateral
Antialergic Da
Marimi atipice Da
Garantie 3 ani
Tipul husei Detasabila, lavabila
Duritate Semi-tare, tare
Strat comfort Spuma rece HR
Inaltime saltelei 16 cm
Compozitie Spuma rece, fibre de cocos, spuma HR
Numarul zonelor 7 zone ergonomice
Sarcina maxima 130 kg

 

 

 

 

 

 

 

Salteaua Grandis Hard-Soft a fost conceputa pentru cei care indragesc diversificarea.

 

Grosimea totala a saltelei Grandis Hard-Soft este de 16 cm, care este alcatuita din doua tipuri de spuma rece si un miez din fibre de cocos cu rol de intaritura. Pe o parte se afla un strat din spuma rece HR pe 7 zone ergonomice de confort. Aceasta parte cu densitatea materialului de 40 kg/m3 ofera un suport ferm si stabil, iar sub acest strat gasim un strat de 2 cm din fibre de cocos. Pe cealalta parte a saltelei se afla un alt stat de spuma rece cu o densitate mai mica 32 kg/m3 si prin aceasta este oferit un suport putin mai moale. Prin combinatia acestor doua tipuri de materiale aveti libera alegere de a va odihni ori pe o suprafata ferma –tare ori pe o suprafata relaxanta si mai moale si nu in ultimul rand  datorita compozitiei  aceste doua tipuri de materiale (cu celule deschise) au o ventilatie corespunzatoare. Salteaua are o husa cu Aloe Vera, asadar husa va capata toata efectele benefice ale plantei: calmeaza si ajuta la pastrearea elasticitatii-prospetimii pielii, ofera un confort ridicat si asigura un somn mai adinc. Datorita tratamentului cu Aloe Vera husa devine  moale si matasoasa. Asigura o suprafata suficient de ferma de dormit, astfel  relaxeaza muschii corpului.

 

Ce inseamna salteaua cu multiple zone?

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de diferite structuri din spuma rece in functie de care parte al corpului trebuie sa-l sprijine. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un suport mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau cel mai bine 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

De ce sa alegem o saltea din spuma rece ?

Spuma rece are caracteristici foarte bune: elastic, rezistenta, o strucura stabila, 100% hipoalergenica, distribuie perfect greutatea corpului pe suprafata saltelei, respinge umezeala dar se ventileaza corespunzator. Toata acestea se datoreaza procesului de fabricatie: spumificarea poliolului si izociatului se face la temperaturi  reduse ( de unde vine si numele de spuma rece). Dupa finalizarea procesului de spumificare rezulta un material perfect omogen, elastic care respinge umezeala. Datorita celulelor deschise  este mai elastic, mai densa si se ventileaza mai bine decat alte materiale obisnuite. Cu cat o spuma rece are o densitate mai mare cu atat va fi mai stabila si va avea o durata de viata mai indelungata. Spuma rece este de doua feluri ; 1- celule pe baza de polieter, care datorita pretului de fabricatie  mai scazut sunt cele mai raspandite si 2- cele din poliuretan cu o ventilatie mai buna si cu o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece HR(high resilience) cunt gama de varf din categoria saltelelor din poliuretan.

 

Despre fibra de cocos:

Fibra este recoltata de pe suprafata exterioara a nucii de cocos.  Fibra de cocos are la baza celuloza, ete usoara, elastica, respinge moliile, acaroenii si bacteriile. In utilizarea de zi de zi respinge  umezeala, astfel stuctura de fibre ramane uscata.

 

 

Salteaua Grandis  Hard Soft:

 • Spuma rece HR de calitate excelenta

 • Doua suprafete de dormit

 • Miez din fibre de cocos

 • 7 zone ergonomice de confort

 • Grosime: 16 cm

 • Durata de viata lunga

 • Sarcina maxima: 130 kg

 • Husa: Aloe Vera

 • Garantie: 3 ani

 

 

Caracteristicile husei Aloe-Vera:

 • Tratata cu extract din planta Aloe-Vera

 • Reduce stresul

 • Ajuta la regenerarea pielii

 • Calmeaza pielea

 • Antibacterial

 • Faciliteaza respiratia mai usoara

 • Placuta la atingere

 


Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!