x

Saltea Grandis K6

Salteaua Grandis K6 are o grosime de 15 cm, este o saltea bio-spuma rece. Avand o duritate mare si o suprafata ferma, se recomanda celor care prefera o saltea tare. Inre doua straturi de spuma rece de 6 cm grosime este pozitionat un strat de 2 cm de fibra de nuca de cocos.
Saltea Grandis K6
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 649.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 649.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1019.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 1169.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 1319.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei detasabila, lavabila
Duritate tare
Strat comfort spuma rece
Inaltime saltelei 15 cm
Compozitie spuma rece, cocos
Termen de livrare la comanda
Numarul zonelor fara zone
Sarcina maxima 120 kg

 

Pentru cei care prefera o saltea stabila, clasica cu o suprafata ferma de dormit: Grandis K6 saltea din  spuma rece cu strat de cocos.

 

Salteaua  Grandis K6 are o grosime de 15 cm, este o saltea bio-spuma rece.  Avand o duritate mare si o suprafata ferma,  se recomanda celor care prefera o saltea tare.  Intre doua straturi de spuma rece de 6 cm grosime este pozitionat un strat de 2 cm de fibra de nuca de cocos.

Grandis K6 este o saltea triplu stratificata: spuma rece- cocos - spuma rece, astfel asigura relaxarea muschilor si a coloanei printr-o sustinere optima . Caracteristic saltelelor din spuma rece, prin canale microscopic e care formeaza o retea in interiorul saltelei, aceasta asigura o ventilatie buna reducand  umiditatea, inpiedicand dezvoltarea bacteriilor, acarienilor si a ciupercilor in interiorul saltelei.

Salteaua are o husa cu Aloe Vera, asadar husa va capata toata efectele benefice ale plantei: calmeaza si ajuta la pastrearea elasticitatii-prospetimii pielii, ofera un confort ridicat si asigura un somn mai adinc. Datorita tratamentului cu Aloe Vera husa devine  moale si matasoasa.  Se poate comanda si cu husa TENCEL sau AMICOR PURE (cost suplimentar).

 

De ce sa alegem o saltea din spuma rece ?

Spuma rece are caracteristici foarte bune: elastica, rezistenta,cu o strucura stabila, 100% hipoalergenica, distribuie perfect greutatea corpului pe suprafata saltelei, respinge umezeala dar se ventileaza corespunzator. Toate acestea se datoreaza procesului de fabricatie: spumificarea poliolului si izocianatului se face la temperaturi  reduse (de unde vine si numele de spuma rece). Dupa finalizarea procesului de spumificare rezulta un material perfect omogen, elastic care respinge umezeala. Datorita celulelor deschise  este un material mai elastic, mai dens si se ventileaza mai bine decat alte materiale obisnuite. Cu cat o spuma rece are o densitate mai mare cu atat va fi mai stabila si va avea o durata de viata mai indelungata. Spuma rece este de doua feluri , 1:- celule pe baza de polieter, care datorita pretului de fabricatie  mai ieftin sunt cele mai raspandite si 2: - cele din poliuretan cu o ventilatie mai buna si cu o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece HR (high resilience) sunt gama de varf din categoria saltelelor din poliuretan.

 

Despre fibra de cocos:

Fibra este recoltata de pe suprafata exterioara a nucii de cocos.  Fibra de cocos are la baza celuloza, este usoara, elastica, respinge moliile, acarienii si bacteriile. In utilizarea de zi de zi respinge  umezeala, astfel stuctura de fibre ramane uscata.

 

Salteaua Grandis K6:

• Spuma rece de calitate excelenta

• Suprafata ferma de dormit

• Miez de fibra de cocos de 2 cm

• Permite ventilatia, se aeriseste bine

• Grosime: 15 cm

• Durata de viata lunga

• Sarcina maxima: 130 kg

• Husa Aloe-Vera

• Garantie: 3 ani

 

Caracteristicile husei Aloe-Vera:

• Tratata cu extract din planta Aloe-Vera

• Reduce stresul

• Ajuta la regenerarea pielii

• Calmeaza pielea

• Antibacterial

• Faciliteaza respiratia mai usoara

• Placuta la atingere

• Detasabila - lavabila


Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!