x

Saltea Lerici

Avand o grosime de 20 cm, cu un strat superior din spuma rece HR, salteaua Lerici, se muleaza punct cu punct dupa forma corpului oferind o suprafata de dormit de comfort maxim. Baza saltelei este o spuma rece Eliocell cu o densitate de 32kg/m3 care are ca strat superior o spuma rece HR cu o densitate de 40 kg/m3.
Saltea Lerici
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 1029.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 1029.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1599.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 1829.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 2059.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei fixa
Duritate semi tare
Strat comfort spuma HR
Inaltime saltelei 20 cm
Compozitie spuma rece, spuma HR
Termen de livrare la comanda
Numarul zonelor fara zone
Sarcina maxima 140 kg

 

Lerici – o saltatea elastica semi-dura pentru un comfort ridicat.

 

Avand o grosime de 20 cm,  cu un strat superior din spuma rece HR, salteaua Lerici, se muleaza punct cu punct dupa forma corpului oferind o suprafata de dormit de comfort maxim.  Baza saltelei este o spuma rece Eliocell  cu o densitate de 32kg/m3 care are ca strat superior o spuma rece HR cu o densitate de 40 kg/m3. Caracteristica saltelelor din spuma rece este ca prin canale microscopice care formeaza o retea in interiorul saltelei, aceastea asigura o ventilatie buna reducand  umiditatea, impiedicand dezvoltarea bacteriilor, acarienilor si a ciupercilor in interiorul saltelei. Cele 7 zone ergonomice din saltea contribuie la obtinerea relaxarii perfecte si la comfortabilitatea maxima. Structura pe mai multe zone amenajeaza muschii si incheieturile  ofera un support corespunzator pentru coloana.  Miezul saltelei – spuma rece Eliocell – este extrem de elastica, ferma, rezistenta cu capacitate bune de aerisire.

Husa saltelei este 100% in-bumbac , astfel este extreme de prietenoasa cu pielea, este antialergica, se ventileaza bine si este placuta la atingere.

Se livreaza ambalata in vid: in timpul procesului de ambalare, se indeparteaza aerul , salteaua este rulata pentru a facilita transportul cat mai usor.  Dupa despachetarea saltelei se asteapta 24 de ore pana salteaua isi revine la forma ei originala si devine utilizabila.

 

Ce inseamna cele 7 zone anatomice?

 

Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost createcele 7  zone, pentru a distrubui uniform  greutatea pe suprafata saltelei.  O saltea de calitate are minim 5, sau cel mai bine 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

De ce sa alegem o saltea din spuma rece ?

 

Spuma rece are caracteristici foarte bune: elastica, rezistenta,cu o strucura stabila, 100% hipoalergenica, distribuie perfect greutatea corpului pe suprafata saltelei, respinge umezeala dar se ventileaza corespunzator. Toate acestea se datoreaza procesului de fabricatie: spumificarea poliolului si izociatului se face la temperaturi  reduse (de unde vine si numele de spuma rece). Dupa finalizarea procesului de spumificare rezulta un material perfect omogen, elastic care respinge umezeala. Datorita celulelor deschise  esteun material mai elastic, mai dens si se ventileaza mai bine decat alte materiale obisnuite. Cu cat o spuma rece are o densitate mai mare cu atat va fi mai stabila si va avea o durata de viata mai indelungata. Spuma rece este de doua feluri , 1:- celule pe baza de polieter, care datorita pretului de fabricatie  mai ieftin sunt cele mai raspandite si 2: - cele din poliuretan cu o ventilatie mai buna si cu o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece HR (high resilience) sunt gama de varf din categoria saltelelor din poliuretan.

 

Salteaua Lerici:

• Spuma rece Eliocell si HR de calitate

• Suprafata de dormit semi-tare

• Se ventileaza bine

• Grosime 20 cm

• Durata lunga de viata

• Sarcina maxima 140 kg

• 7 zone anatomice

• Husa 100% in-bumbac

• Garantie:3 ani

 

Caracteristicile husei  in-bumbac:

• Material natural

• Placuta la atingere

• Se ventileaza bine

• Antialergica

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!