x Saltea Rhodos,Saltea Rhodos din spuma rece,Saltea Rhodos din spuma rece,

Saltea Rhodos

Salteaua Rhodos este o saltea de calitate premium cu multe extra la nivelul celor intilnite in hoteluri de lux.
Saltea Rhodos
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 1119.00 Lei 899 Lei kosár
90 X 200 1119.00 Lei 899 Lei kosár
140 X 200 1749.00 Lei 1 399 Lei kosár
160 X 200 1999.00 Lei 1 599 Lei kosár
180 X 200 2249.00 Lei 1 799 Lei kosár
Pozitia de dormit Pe spate, lateral
Antialergic Da
Marimi atipice Da
Garantie 3 ani
Tipul husei Detasabila, lavabila
Duritate Semi-tare
Strat comfort Spuma rece
Inaltime saltelei 22 cm
Compozitie spuma HR-HD, spuma rece
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 140 kg

 Salteaua Rhodos  este o saltea de calitate premium cu multe extra la nivelul celor intilnite in hoteluri de lux.

 

Salteaua  Rhodos cu o grosime totala de 22 cm alcatuit din spuma rece HR-HD de calitate excelenta va va satisface toate nevoile in timpul odihnei. Aceasta spuma rece HR-HD in asa fel este impartita pe suprafata saltelei incat se ajunge la cele 7 zone ergonomice. Cele 7 zone ergonomice de confort asigura un suport stabil si relaxant corpilui, in special in zona umerilor si a soldului. Pe partea de sus a saltelei gasim structuri speciale care faciliteaza si circulatia buna a aerului. O caracteristica speciala a saltelelor din spuma rece sunt milioanele de canalele microscopice de aerisire din stuctura ei. Aceste canale asigura ventilatia corespunzatoare si redistribuie eficient  umiditatea.  

Salteaua Rhodos are o husa speciala, tesatura acestei huse este tratata cu ioni de Germaniu. Acest  material are proprietatea de semiconductor si husa tratata cu acest material anihileaza tensiunile bioelectrice  inmagazinate de corpul uman. Acest efect cauzeaza un somn mai profund si odihnitor. Husa prezinta o structura stabila si fiabila rezistand la spalari multiple, fara a pierde din efectele benefice antibacteriene ale ionilor de germaniu si totodata impiedica aparitia mirosurilor neplacute.

Salteua este vidata: in timpul ambalarii se extrage aerul, dupa care salteaua este rulata, astfel asigurand cel mai usor transport. Dupa despachetarea saltelei este nevoie de o perioda de 24 ore pana salteua revine la dimensiunile initiale si poate fi utilizata.

 

 

Ce inseamna salteaua cu zone multiple?

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de pachete  de arcuri transversal asezate de diferite duritati in functie de care parte al corpului trebuie sa-l sustina. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un support mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau cel mai bine 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

De ce sa alegem o saltea din spuma rece ?

Spuma rece are caracteristici foarte bune: elastica, rezistenta,cu o strucura stabila, 100% hipoalergenica, distribuie perfect greutatea corpului pe suprafata saltelei, respinge umezeala dar se ventileaza corespunzator. Toate acestea se datoreaza procesului de fabricatie: spumificarea poliolului si izociatului se face la temperaturi  reduse (de unde vine si numele de spuma rece). Dupa finalizarea procesului de spumificare rezulta un material perfect omogen, elastic care respinge umezeala. Datorita celulelor deschise  esteun material mai elastic, mai dens si se ventileaza mai bine decat alte materiale obisnuite. Cu cat o spuma rece are o densitate mai mare cu atat va fi mai stabila si va avea o durata de viata mai indelungata. Spuma rece este de doua feluri , 1:- celule pe baza de polieter, care datorita pretului de fabricatie  mai ieftin sunt cele mai raspandite si 2: - cele din poliuretan cu o ventilatie mai buna si cu o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece HR (high resilience) sunt gama de varf din categoria saltelelor din poliuretan.

 

Salteaua Rhodos:

 • Spuma rece HR-HD  de calitate excelenta

 • Densitate ridicata la spuma rece

 • 7 zone de confort

 • Grosime: 22 cm

 • Durata de viata lunga

 • Sarcina maxima: 140 kg

 • Husa: Energy up

 • Garantie 3 ani

 

Caracteristicile husei Energy Up:

 • Contine ioni de germaniu

 • Este moale si pufos la atingere

 • Detasabila si lavabila

 • Antialergic

 • Protectie maxima contra acarienilor

 • Faciliteaza respiratia mai usoara

 • Ventilatie excelenta

 

 

 

 

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!