x saltea student saltea spuma rece saltea pentru tineret

Saltea Student pentru tineri

Salteaua Student din spuma rece este recomandata mai ales pentru tineri. Este alcatuita din doua suprafete cu densitati diferite. Ca urmare copilul dumneavoastra pe masura ce creste si isi schimba preferintele de comfort, aceasta saltea este alegerea perfecta atat din punct de vedere al pretului cat si al calitatii.
Saltea Student pentru tineri
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 499.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 499.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 0 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 0 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 0 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate, pe lateral
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei detesabila, lavabila
Duritate semi-tare
Strat comfort spuma rece
Inaltime saltelei 13 cm
Compozitie spuma rece
Termen de livrare la comanda
Numarul zonelor fara zone
Sarcina maxima 90 kg

 

 

 

Salteaua Student pentru tineret ofera un somn relaxant si linistit !

 

Salteaua Student din spuma rece este recomandata mai ales pentru tineri. Este alcatuita din doua suprafete cu densitati diferite. Ca urmare copilul dumneavoastra pe masura ce va creste si  isi schimba preferintele de comfort,  aceasta saltea va fi alegerea perfecta atat din punct de vedere al pretului cat si al calitatii.

La grosimea de 13 cm are o parte cu densitete ridicata (dura) iar cealalta parte cu o densitate semidura, avand posibilitatetea ca copilul dumneavoastra sa aleaga suprafata de dormit care-i place mai mult.  Folosind salteaua cu partea mai moale in sus se asigura un suport complet al corpului iar pe cealalta parte, cu densitate ridicata asigura un suport mai  ferm. Avand in vedere faptul ca,  copilul dumneavoastra va creste si va lua in greutate si din aceast motiv salteaua Student va fi o alegere optima pe toata durata adolescentei, de la varsta cea mai frageda pana la maturitate. Materialele folosite la alcatuirea acestei saltele sunt de o calitate ridicata prin binecunoscuta spuma rece HR de densitate mare, cu celule deschise care asigura un suport  al coloanei si al corpului in punctele cheie astfel ajuta la dezvoltarea  corecta al stucturii osoase - foarte important in perioada  adolescentei.

Husa saltelei cu Aloe Vera are toata efectele benefice ale plantei: calmeaza si ajuta la pastrearea elasticitatii-prospetimii pielii, ofera un confort ridicat si asigura un somn mai adinc. Datorita tratamentului cu Aloe Vera husa devine  moale si matasoasa. 

 

De ce sa alegem o saltea din spuma rece ?

 

Spuma rece are caracteristici foarte bune: elastica, rezistenta,cu o strucura stabila, 100% hipoalergenica, distribuie perfect greutatea corpului pe suprafata saltelei, respinge umezeala dar se ventileaza corespunzator. Toate acestea se datoreaza procesului de fabricatie: spumificarea poliolului si izociatului se face la temperaturi  reduse (de unde vine si numele de spuma rece). Dupa finalizarea procesului de spumificare rezulta un material perfect omogen, elastic care respinge umezeala. Datorita celulelor deschise  esteun material mai elastic, mai dens si se ventileaza mai bine decat alte materiale obisnuite. Cu cat o spuma rece are o densitate mai mare cu atat va fi mai stabila si va avea o durata de viata mai indelungata. Spuma rece este de doua feluri , 1:- celule pe baza de polieter, care datorita pretului de fabricatie  mai ieftin sunt cele mai raspandite si 2: - cele din poliuretan cu o ventilatie mai buna si cu o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece HR (high resilience) sunt gama de varf din categoria saltelelor din poliuretan.

 

Salteua Student:

• Spuma rece HR

• Fete cu densitati diferite

• Suprafata dura si semidura

• Aerisire buna

• Grosime: 13 cm

 

Husa  Aloe-Vera:

Tratata cu extractul plantei Aloe-Vera

Proprietati antistres

Ajuta la regenerarea pielii

Combate aparitia acarienilor, ciupercilor

Faciliteaza respiratia mai usoara

Efecte antialergice ridicate

Placuta la atingere

Detasabila - lavabila

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!