x teverero

Saltea Teverero

Saltea din spuma rece Eliocell cu un miez special din spuma HR de densitate mare pentru confortul mult dorit! Salteaua Teverero are in compozitie materialele cele mai noi si inovatoare ce sunt folosite in domeniul industriei somnului.
Saltea Teverero
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 999.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 999.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1549.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 1849.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 1949.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit Pe spate, pe lateral
Antialergic Da
Marimi atipice Da
Garantie 3 ani
Tipul husei Detasabila, lavabila
Duritate Semi-tare
Strat comfort Spuma rece
Inaltime saltelei 18 cm
Compozitie Spuma rece, spuma HR
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 130 kg

 

 

Saltea din spuma rece Eliocell cu un miez special din spuma HR de densitate mare pentru confortul mult dorit la un pret accesibil!

 

 

Salteaua Teverero are in compozitie materialele cele mai noi si inovatoare ce sunt  folosite in domeniul industriei somnului. Aceste sunt: spuma rece Eliocell de densitatea 32 kg/m3 si spuma rece HR de densitatea de 40 kg/m3. In compozitia saltelei Teverero sau folosit aceste doua materiale spuma rece Eliocell pe partea de sus sa ofere confortul necesar al corpului iar in mijloc spuma rece HR cu rol de interitura pentru o stabilitate mai ridicata. Spuma rece de pe cele doua parti a saltelei au suprafete special stucturate in zona soldului si a umerilor pe 7 zone anatomica de confort. Aceste zone de confort asigura suportul punctifor al corpului si nu in ultimul rand faciliteaza si circulatia buna a aerului. O caracteristica speciala a saltelelor din spuma rece sunt milioanele de canalele microscopice de aerisire din stuctura ei. Aceste canale asigura ventilatia corespunzatoare si redistribuirea eficienta a umiditatii. Datorita acestor proprietati salteaua impiedica aparitia acarienilor si a bacteriilor.

 

Salteaua  are o husa  speciala avand la baza procesul de „silver technology” in urma caruia firele tesaturii au fost tratate cu ioni de argint care intra in reactie cu acestea, atasandu-se de ele.  Acest tip de husa prezinta o structura stabila si fiabila rezistand la spalari multiple, fara a pierde din efectele benefice antibacteriene ale ionilor de argit. Totodata impiedica aparitia mirosurilor neplacute si in acelas timp descarca tensiunile bioelectrice astfel sustinand un somn adanc si recreant.

 

Ce inseamna salteaua cu multiple zone?

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de diferite structuri din spuma rece in functie de care parte al corpului trebuie sa-l sprijine. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un suport mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau cel mai bine 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

De ce sa alegem o saltea din spuma rece ?

Spuma rece are caracteristici foarte bune: elastic, rezistenta, o strucura stabila, 100% hipoalergenica, distribuie perfect greutatea corpului pe suprafata saltelei, respinge umezeala dar se ventileaza corespunzator. Toata acestea se datoreaza procesului de fabricatie: spumificarea poliolului si izociatului se face la temperaturi  reduse ( de unde vine si numele de spuma rece). Dupa finalizarea procesului de spumificare rezulta un material perfect omogen, elastic care respinge umezeala. Datorita celulelor deschise  este mai elastic, mai densa si se ventileaza mai bine decat alte materiale obisnuite. Cu cat o spuma rece are o densitate mai mare cu atat va fi mai stabila si va avea o durata de viata mai indelungata. Spuma rece este de doua feluri ; 1- celule pe baza de polieter, care datorita pretului de fabricatie  mai scazut sunt cele mai raspandite si 2- cele din poliuretan cu o ventilatie mai buna si cu o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece HR(high resilience) cunt gama de varf din categoria saltelelor din poliuretan.

 

 Salteaua Teverero:

 • Spuma rece Eliocell de : 32kg/m3

 • Spuma rece HR de 40 kg/m3

 • 7 zone de confort

 • Ventilatie foarte buna

 • Grosime: 18 cm

 • Durata de viata lunga

 • Sarcina maxima: 130 kg

 • Husa: Aloe Vera

 • Garantie: 3 ani

 

Husa Silver cu ioni de argint:

 • Nivel antibacterial ridicat

 • Anihileaza mirosurile neplacute

 • Elimina formarea acarienilor, ciupercilor

 • Recomandat  pentru persoanele alergice

 • Placuta la atingere

 • Detasabila - lavabila

 

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!