x tempur, saltea tempur, saltele tempur

SARBATORILE CRACIUNULUI SI ANULUI NOU SA VA ADUCA TOT CE-I MAI BUN PE LUME, MULTA IUBIRE, FERICIRE SI PROSPERITATE!

Saltele Tempur


Materialul Tempur se muleaza delicat pe forma corpului Dumneavoastra, oferindu-va un echilibru perfect intre comfortul total si sustinerea superioara. Tempur s dezvoltat o gama de produse potrivite pentru diferite preferinte si nevoi.


Saltea Tempur Sensation 19

Saltea Tempur Sensation 19

O saltea inovatoare care combina senzatia si mobilitatea unei saltele traditionale cu arcuri cu suportul unic, durabil, oferit de materialul TEMPUR. Un strat de baza profilat asigura o senzatie clasica perfecta, in timp ce un strat de spuma TEMPUR MS Mobilitate Sporita garanteaza elasticitatea potrivita.
4 266 Lei
eco-sleep moravia-comfort seally stearns-and-foster moravia-comfort pirelli matratex nanni dunlopillo

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!