x tempur, saltea tempur, saltele tempur

Saltele Tempur


Materialul Tempur se muleaza delicat pe forma corpului Dumneavoastra, oferindu-va un echilibru perfect intre comfortul total si sustinerea superioara. Tempur s dezvoltat o gama de produse potrivite pentru diferite preferinte si nevoi.


Topper Tempur 3,5cm

Topper Tempur 3,5cm

Foarte practic, usor transportabil, Topperul Tempur face miracole cu patul Dumneavoastra.
1 899 Lei 1 599 Lei
Saltea Tempur Original 15

Saltea Tempur Original 15

Exista numeroase saltele, dar exista o singura Tempur. Nimic nu se adapteaza, nu se muleaza si nu sustine mai bine ca materialul Tempur.
3 025 Lei
Saltea Tempur Sensation 19

Saltea Tempur Sensation 19

O saltea inovatoare care combina senzatia si mobilitatea unei saltele traditionale cu arcuri cu suportul unic, durabil, oferit de materialul TEMPUR. Un strat de baza profilat asigura o senzatie clasica perfecta, in timp ce un strat de spuma TEMPUR MS Mobilitate Sporita garanteaza elasticitatea potrivita.
4 029 Lei
Saltea Tempur Cloud Breeze 22

Saltea Tempur Cloud Breeze 22

Aceasta saltea ofera un echilibru inovator intre senzatia de moale combinata cu sustinerea superioara. Saltelele Tempur Cloud Breeze 22 sunt prevazute la suprafata cu material TEMPUR Climate pentru a va invalui instant si a va sprijini, in timp ce straturile de material TEMPUR din partea inferiora aduc un plus de sustinere adaptata corpului.
7 409 Lei
eco-sleep moravia-comfort seally stearns-and-foster moravia-comfort pirelli matratex nanni dunlopillo

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!