x

Saltele Tempur, Sealy si Stearns & Foster


 Saltele de calitate superlativa, de la cei mai renumiti producatori.


Topper Tempur 3,5cm

Topper Tempur 3,5cm

Foarte practic, usor transportabil, Topperul Tempur face miracole cu patul Dumneavoastra.
1 899 Lei 1 599 Lei
Topper Tempur 7cm

Topper Tempur 7cm

Materialul Tempur a revolutionat industria somnului. Nu trebuie sa alegem, salteaua poate fi tare sau moale in acelasi timp.
2 899 Lei 2 449 Lei
Saltea Tempur Original 15

Saltea Tempur Original 15

Exista numeroase saltele, dar exista o singura Tempur. Nimic nu se adapteaza, nu se muleaza si nu sustine mai bine ca materialul Tempur.
3 025 Lei
Saltea Tempur Sensation 19

Saltea Tempur Sensation 19

O saltea inovatoare care combina senzatia si mobilitatea unei saltele traditionale cu arcuri cu suportul unic, durabil, oferit de materialul TEMPUR. Un strat de baza profilat asigura o senzatie clasica perfecta, in timp ce un strat de spuma TEMPUR MS Mobilitate Sporita garanteaza elasticitatea potrivita.
4 029 Lei
 Sealy Hybrid Classic

Sealy Hybrid Classic

Adevaratul reprezentant al visului american! Confort cu memory OptiCool Gel: cele mai recente și avansate tehnologii pentru a crea o saltea de lux! Acesta este salteaua Sealy Hibrid Classic!
4 999 Lei 4 219 Lei
Hybrid Plush

Hybrid Plush

Sealy Hibrid Push - o saltea geniala, cu strat de confort din spuma memory Opticool-gel.
5 299 Lei 4 499 Lei
Hybrid Ultra Plush

Hybrid Ultra Plush

Saltea complexa de lux cu Visco-gel si arcuri individuale din tiatan Sealy Hybrid Ultra Plush. O saltea bine gandita si construita de la producatorul american Sealy, ce face parte din concernul Tempur.
6 549 Lei 5 569 Lei
Saltea Tempur Cloud Breeze 22

Saltea Tempur Cloud Breeze 22

Aceasta saltea ofera un echilibru inovator intre senzatia de moale combinata cu sustinerea superioara. Saltelele Tempur Cloud Breeze 22 sunt prevazute la suprafata cu material TEMPUR Climate pentru a va invalui instant si a va sprijini, in timp ce straturile de material TEMPUR din partea inferiora aduc un plus de sustinere adaptata corpului.
7 409 Lei
Estate

Estate

Saltea Estate de la Stearns&Foster cu tehnologia arc in arc si grosime de 37 cm. Saltelele de la Stearns&Foster reprezinta calitatea exclusiva. Aceste saltele sunt fabricate de o firma cu renume in domeniu cu o vechime de peste 165 ani.
14 699 Lei 12 449 Lei
 Estate Pillow Top

Estate Pillow Top

Saltea Estate Pilow Top de la Stear&Foster cu tehnologia arc in arc si grosime de 39 cm. Vreti ca salteaua sa fie elastica, semi-tare si din materiale de calitate? Atunci Estate Pillow Top este alegerea corecta!
21 349 Lei 18 499 Lei
Lux Estate

Lux Estate

O saltea exceptionala de 45cm de la Stearns&Foster cu arcuri individuale din titan. Saltelele de la Stearns&Foster reprezinta calitatea exclusiva. Aceste saltele sunt fabricate de o firma cu renume in domeni cu o vechime de peste 165 ani.
28 099 Lei 23 899 Lei
eco-sleep moravia-comfort seally stearns-and-foster moravia-comfort pirelli matratex nanni dunlopillo

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!