x

Saltele Tempur, Sealy si Stearns & Foster


 Saltele de calitate superlativa, de la cei mai renumiti producatori.


Topper Tempur 3,5cm

Topper Tempur 3,5cm

Foarte practic, usor transportabil, Topperul Tempur face miracole cu patul Dumneavoastra.
1 899 Lei
Topper Tempur 7cm

Topper Tempur 7cm

Materialul Tempur a revolutionat industria somnului. Nu trebuie sa alegem, salteaua poate fi tare sau moale in acelasi timp.
2 899 Lei
Saltea Tempur Sensation 19

Saltea Tempur Sensation 19

O saltea inovatoare care combina senzatia si mobilitatea unei saltele traditionale cu arcuri cu suportul unic, durabil, oferit de materialul TEMPUR. Un strat de baza profilat asigura o senzatie clasica perfecta, in timp ce un strat de spuma TEMPUR MS Mobilitate Sporita garanteaza elasticitatea potrivita.
4 266 Lei
 Sealy Hybrid Classic

Sealy Hybrid Classic

Adevaratul reprezentant al visului american! Confort cu memory OptiCool Gel: cele mai recente și avansate tehnologii pentru a crea o saltea de lux! Acesta este salteaua Sealy Hibrid Classic!
4 999 Lei
Estate

Estate

Saltea Estate de la Stearns&Foster cu tehnologia arc in arc si grosime de 37 cm. Saltelele de la Stearns&Foster reprezinta calitatea exclusiva. Aceste saltele sunt fabricate de o firma cu renume in domeniu cu o vechime de peste 165 ani.
14 699 Lei
 Estate Pillow Top

Estate Pillow Top

Saltea Estate Pilow Top de la Stear&Foster cu tehnologia arc in arc si grosime de 39 cm. Vreti ca salteaua sa fie elastica, semi-tare si din materiale de calitate? Atunci Estate Pillow Top este alegerea corecta!
21 349 Lei
Lux Estate

Lux Estate

O saltea exceptionala de 45cm de la Stearns&Foster cu arcuri individuale din titan. Saltelele de la Stearns&Foster reprezinta calitatea exclusiva. Aceste saltele sunt fabricate de o firma cu renume in domeni cu o vechime de peste 165 ani.
28 099 Lei
eco-sleep moravia-comfort seally stearns-and-foster moravia-comfort pirelli matratex nanni dunlopillo

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!