x

Saltele Tempur, Sealy si Stearns & Foster


 Saltele de calitate superlativa, de la cei mai renumiti producatori.


Estate

Estate

Saltea Estate de la Stearns&Foster cu tehnologia arc in arc si grosime de 37 cm. Saltelele de la Stearns&Foster reprezinta calitatea exclusiva. Aceste saltele sunt fabricate de o firma cu renume in domeniu cu o vechime de peste 165 ani.
14 699 Lei
 Estate Pillow Top

Estate Pillow Top

Saltea Estate Pilow Top de la Stear&Foster cu tehnologia arc in arc si grosime de 39 cm. Vreti ca salteaua sa fie elastica, semi-tare si din materiale de calitate? Atunci Estate Pillow Top este alegerea corecta!
21 349 Lei
Lux Estate

Lux Estate

O saltea exceptionala de 45cm de la Stearns&Foster cu arcuri individuale din titan. Saltelele de la Stearns&Foster reprezinta calitatea exclusiva. Aceste saltele sunt fabricate de o firma cu renume in domeni cu o vechime de peste 165 ani.
28 099 Lei
eco-sleep moravia-comfort seally stearns-and-foster moravia-comfort pirelli matratex nanni dunlopillo

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!