x Hibrid ultra push

Hybrid Ultra Plush

Saltea complexa de lux cu Visco-gel si arcuri individuale din tiatan Sealy Hybrid Ultra Plush. O saltea bine gandita si construita de la producatorul american Sealy, ce face parte din concernul Tempur.
Hybrid Ultra Plush Hybrid Ultra Plush
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 6549.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 9349.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 10749.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 11999.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit Pe spate, lateral
Antialergic Da
Marimi atipice Da
Garantie 3 ani
Tipul husei Fixa
Duritate Moale
Strat comfort Spuma memory Opticoo-gel
Inaltime saltelei 34 cm
Compozitie Arcuri individuale din Titan, Spuma memory Opticool-gel, spuma rece HR
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 150 kg

 

 

 

 

Saltea complexa de lux cu Visco-gel si arcuri individuale din tiatan Sealy Hybrid Ultra Plush

 

O saltea bine gandita si construita  de la producatorul american Sealy, ce face parte din concernul Tempur. Compania Sealy este una dintre putineke companii americane care au o vechime mai mare de 100 de ani in aceasta industrie. Salteaua Sealy Hibrid Ultra Push are calitati de neegalat  si din acest motiv satisface toate exigentele Dumneavoastra . Salteaua este alcatuita din mai multe tipuri de materiale si toate acestea fac ca sallteaua sa ajunga la grosimea de 34 cm. Sa vedem care sunt aceste componente; stratul de jos este o baza din spuma rece Flex Suport HR (flexibilitate ridicata)de 2,5 cm, peste care este un strat de 2,5 cm OptiCool gel-memory, apoi sistemul de arcuri individuale Apex Titanium din titan cu inaltimea de 19 cm, peste care 5 cm din spuma rece HD, din nou un strat de spuma memory de 2,5 cm si stratul final de 2,5 cm din gel memory. In ciuda complexitatii sub saltea se pot folosi somiere reglabile. Aceasta compexitate face diferenta dintre saltelele mediocre si salteaua Sealy Hibrid Ultra Push: flexibilitatea punctiforma excelenta,  durabilitate, climat racoros,  ventilatie foarte buna si capacitatea de a dispersa umiditatea excesiva. Toate aceste calitati asigura un somn adanc si odihniotor.

Dar haideti sa vedem ce este atat de special in aceasta saltea! Baza este o grila de  arcuri individuale cu  asa numitul Apex HS, dintr-un aliaj de titan foarte durabil, fara greutate si silentioase, functioneaza complet independent unul fata de celalalt, deci nu interferezea cu nici o miscarea a partenerului. Pe langa arcurile din titan trebuie sa amintim si stratul de confort din spuma memory OptiCool mult mai eficient decat sistemele de gel-memory standard, este mult mai racoritor in timpul verii si cald în timpul iernii, astfel ofera un confort ridicat si revigorant. In mijlocul saltelei se situeaza asa numitul Gel Core Support Center (baza centrala cu gel) care are rolul de a prelua sarcina maxima, pentru un suport cat mai optim. Acest material din gel este de fapt versiunea mai dura  a gelului OptiCool, care pe langa suportul inbunatatit asigura o durata de viata mai lunga a saltelei, de asemena Solid Edge System HD ofera o rigiditate la lateralele saltelei, creste fermitatea, evitandu-se astfel deformarea. Acest lucru este necesar, deoarece fara ea salteau  s-ar putea deforma din cauza greutatii corpului care este exercita o presiune pe acelas loc in timp indelungat. Husa saltelei esteo tesatura speciala  ForeverFlex Fabric dintr-un material complet nou si modern cu proprietati impresionante moale la atinger ,respirabilitate excelenta, umiditatea excesiva este eliminata, non-alergic si inlatura aparitia microorganismelor dăunătoare, cum ar fi bacteriile si acarieni.

 

Despre saltelele cu arcuri independente:

Saltelele cu arcuri independente (arcuri individuale, arcuri Marshall) reprezinta o generatie mai noua si modernizata a saltelelor pe baza de arcuri bonell. Strucura de tip arcuri independente este o varianta tehnologica mai avansata fata de cele cu arcuri de tip bonell, unde arcurile nu au o flexibilitate oportuna  din cauza legaturilor tip plasa cu efecte de transmitere a miscarii. Arcurile individuale sunt fabricate  din otel de 1,8-2 mm grosime, au un diametru mai redus si din aceasta cauza sunt in numar de circa 1,5-2-ori mai multe decat cele tip bonell. Prin aceasta densitate ofera un suport flexibil si mai stabil, fiind cusute  in saculete de panza sunt complet silentioase. Datorita miscarii independete a arcurilor, acestea ofera un suport ergonomic, mulandu-se perfect dupa corp in zonele unde este nevoie evitand astfel efectele de  „valuri”care apar in urma miscarii unei persoane alaturate. Saltelele care contin arcuri indipendente asigura o ventilatie mai buna si au o preioada mai lunga de viata din cauza numarului mai mare de arcuri pe care se distribuie mai bine  greutatea corpului. Arcurile individuale au fost concepute de inginerul englez James W Marshall stabilit in Canada, care a descoperit ca arcurile elicoidale cilindrice pre-comprimate cusute intrun saculet de bumbac formeaza un sistem independent de suspensie, care se adapteaza la forma si greutatea fiecarei persoane, oferind un suport de neegalat si confortabil. Aceste imbunatatiri si inovatii aduse la tehnologia de productie a saltelelor cu arcuri duce la o raspandire din ce in ce mai mare ale acestora.

 

Ce insaemna salteaua cu multiple zone?

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de pachete transversale  de arcuri de diferite duritati in functie de care parte al corpului trebuie sa-l sprijine. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un support mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau cel mai bine 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

Salteaua Sealy Hibrid Ultra Push:

• Saltea lux cu arcuri individuale

• Sistem de Arcuri Apex HS din aliaj de titan

• 7 zone de confort

• Spuma memory OptiCool Gel

• Intaritura Gel Core Support Center

• Grosime: 34 cm

• Durata de viata lunga

• Sarcina maxima: 150 kg

• Garantie3  ani

 

Caracteristicile husei ForeverFlex Fabric:

• Este moale si pufos la atingere

• Design elegant si modern

• Efect relaxant si revigorant

• Antialergic

• Protectie maxima contra acarienilor

• Faciliteaza respiratia mai usoara

• Ventilatie excelenta

 

 

 

 

 

  

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!