x

Saltea Tempur Cloud Breeze 22

Aceasta saltea ofera un echilibru inovator intre senzatia de moale combinata cu sustinerea superioara. Saltelele Tempur Cloud Breeze 22 sunt prevazute la suprafata cu material TEMPUR Climate pentru a va invalui instant si a va sprijini, in timp ce straturile de material TEMPUR din partea inferiora aduc un plus de sustinere adaptata corpului.
Saltea Tempur Cloud Breeze 22
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 7409.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 7851.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
100 X 200 8467.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 11637.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 13668.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 14418.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
200x200 0 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate, lateral
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 15 ani
Tipul husei detasabila, lavabila
Duritate moale
Strat comfort Tempur Softmemory
Inaltime saltelei 22 cm
Compozitie spuma Tempur HR, spuma memory Tempur
Sarcina maxima 140 kg

 

 

Tempur – Simtiti doar lipsa greutatii

 

Materialul Tempur reactioneaza la temperatura, greutatea si  forma corpului Dumneavoastra, oferind  confort si sustinere cu adevarat  personalizata. Indiferent ce pozitie considerati ca este cea mai confortabila, materialul se adapteaza la corpul Dumneavoastra, oferindu-va exact sustinerea si confortul de care acesta are nevoie.

 

Inovatie pentru somn

 

Povestea Tempur incepe in momentul in care NASA a dezvoltat un material care absorbea presiunea, pentru a amortiza socul si a oferi sustinere astronautilor in timpul decolarii. Acestia aveau nevoie de un mod exceptional de a distribui uniform greutatea si presiunea.  Acest material unic a devenit ulterior Tempur. De atunci, prin activitatile ulterioare de cercetare si dezvoltare ale inginerilor s-a perfectat  si s-a dezvoltat  tehnologia pentru a crea o colectie de saltele, sisteme de dormit si perne, care va ofera cel mai bun somn in timpul noptii. Tempur este unica marca de saltele si perne recunoscuta de NASA si certificata de Fundatia Spatiala. In prezent, numai cativa dintre oamenii de stiinta Tempur cunosc formula patentata de productie a materialului Tempur.  Acest material se produce doar in unitatile de productie  proprii din Danemarca si SUA, unde se investeste permanent in cercetare si dezvoltare, pentru a descoperi noi inovatii in materie de somn.

 

Confort si sustinere superioara

 

Odata ce ati dormit pe o saltea Tempur , realizati ca nu exista termen de comparatie. Materialul termosensibil Tempur se muleaza pe forma corpului Dumneavoastra. Reduce disconfortul cauzat de punctele de presiune prin redistribuirea presiunii , astfel incat va puteti relaxa imediat in cea mai confortabila pozitie de somn si ramaneti in acea pozitie beneficiind de o sustinere deplina. Acest echilibru intre confortul extraordinar si si sustinerea superioara a facut ca Tempur sa castige locul nr.1 pentru “gradul general de satisfacere a clientului” si “calitatea generala a somnului” in fiecare dintre cele 12 tari in care s-a efectuat studiul.

 

Conceputa pentru o structura mai moale: Tempur Cloud Breeze 22!

 

Aceasta saltea ofera un echilibru inovator intre senzatia de moale combinata cu sustinerea superioara. Saltelele Tempur Cloud Breeze 22 sunt prevazute la suprafata cu material TEMPUR Climate pentru a va invalui instant si a va sprijini, in timp ce straturile de material TEMPUR din partea inferiora aduc un plus de sustinere adaptata corpului. Salteaua Tempur Cloud Breeze 22 a fost conceputa pentru sporirea confortului si a senzatiei de prospetime pentru un somn excelent. Este produsa cu material TEMPUR Climate, care ajuta la intensificarea fluxului de aer in saltea. Circulatia aerului este sporita cu ajutorul unei huse special concepute, care poate fi detasata cu usurinta pentru curatare.

 

Rezultate si calitate de incredere

 

Produsele Tempur sunt recunoscute si achizitionate si de catre spitale, azile si centre pentru studiul somnului din intrega lume pentru confortul si sustinerea superioara pe care le ofera. Clientii satisfacuti releteaza ca aceste produse au oferit confort in cazul unor afectiuni ale spatelui, articulatiilor si gatului, precum si in cazul unor probleme de somn.

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!