x Saltea Tempur Sensation 19 Saltea Tempur Sensation 19 Saltea Tempur Sensation 19

Saltea Tempur Sensation 19

O saltea inovatoare care combina senzatia si mobilitatea unei saltele traditionale cu arcuri cu suportul unic, durabil, oferit de materialul TEMPUR. Un strat de baza profilat asigura o senzatie clasica perfecta, in timp ce un strat de spuma TEMPUR MS Mobilitate Sporita garanteaza elasticitatea potrivita.
Saltea Tempur Sensation 19
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 4266.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 6325.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 7431.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 7839.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate, lateral
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 15 ani
Tipul husei detasabila, lavabila
Duritate semi-tare
Strat comfort strat pentru confort TEMPUR, strat pentru mobilitate sporita TEMPUR MS
Inaltime saltelei 19 cm
Compozitie spuma HR TEMPUR, strat pentru confort TEMPUR, strat pentru mobilitate sporita TEMPUR MS
Sarcina maxima 140 kg

 

 

 

Pentru o senzatie clasica, traditionala: Tempur Sensation 19!

 

O saltea inovatoare care combina senzatia si mobilitatea unei saltele traditionale cu arcuri cu suportul unic, durabil, oferit de materialul TEMPUR. Un strat de baza profilat asigura o senzatie clasica perfecta, in timp ce un strat de spuma TEMPUR MS Mobilitate Sporita garanteaza elasticitatea potrivita.


Beneficii

  • facuta cu spuma TEMPUR MS Mobilitate Sporita - te misti usor si dormi confortabil
  • materialul TEMPUR redistribuie greutatea corpului si reduce punctele de presiune care pot conduce la circulatie sanguina deficitara si la un somn agitat pe saltelele traditionale
  • salteaua este hipoalergenica, necontinand niciun alergen cunoscut
  • husa saltelei este tratata cu materiale antimicrobiene, pentru a impiedica dezvoltarea microorganismelor si pentru o prospetime sporita
  • husa poate fi scoasa usor pentru spalare la 60oC
  • salteaua poate fi folosita pe o baza de pat ajustabila
  • potrivita pentru majoritatea pozitiilor de dormit

 

Tempur – Simtiti doar lipsa greutatii

 

Materialul Tempur reactioneaza la temperatura, greutatea si  forma corpului Dumneavoastra, oferind  confort si sustinere cu adevarat  personalizata. Indiferent ce pozitie considerati ca este cea mai confortabila, materialul se adapteaza la corpul Dumneavoastra, oferindu-va exact sustinerea si confortul de care acesta are nevoie.

 

Inovatie pentru somn

 

Povestea Tempur incepe in momentul in care NASA a dezvoltat un material care absorbea presiunea, pentru a amortiza socul si a oferi sustinere astronautilor in timpul decolarii. Acestia aveau nevoie de un mod exceptional de a distribui uniform greutatea si presiunea.  Acest material unic a devenit ulterior Tempur. De atunci, prin activitatile ulterioare de cercetare si dezvoltare ale inginerilor s-a perfectat  si s-a dezvoltat  tehnologia pentru a crea o colectie de saltele, sisteme de dormit si perne, care va ofera cel mai bun somn in timpul noptii. Tempur este unica marca de saltele si perne recunoscuta de NASA si certificata de Fundatia Spatiala. In prezent, numai cativa dintre oamenii de stiinta Tempur cunosc formula patentata de productie a materialului Tempur.  Acest material se produce doar in unitatile de productie  proprii din Danemarca si SUA, unde se investeste permanent in cercetare si dezvoltare, pentru a descoperi noi inovatii in materie de somn.

 

Confort si sustinere superioara

 

Odata ce ati dormit pe o saltea Tempur , realizati ca nu exista termen de comparatie. Materialul termosensibil Tempur se muleaza pe forma corpului Dumneavoastra. Reduce disconfortul cauzat de punctele de presiune prin redistribuirea presiunii , astfel incat va puteti relaxa imediat in cea mai confortabila pozitie de somn si ramaneti in acea pozitie beneficiind de o sustinere deplina. Acest echilibru intre confortul extraordinar si si sustinerea superioara a facut ca Tempur sa castige locul nr.1 pentru “gradul general de satisfacere a clientului” si “calitatea generala a somnului” in fiecare dintre cele 12 tari in care s-a efectuat studiul.

 

Rezultate si calitate de incredere

 

 

Produsele Tempur sunt recunoscute si achizitionate si de catre spitale, azile si centre pentru studiul somnului din intrega lume pentru confortul si sustinerea superioara pe care le ofera. Clientii satisfacuti releteaza ca aceste produse au oferit confort in cazul unor afectiuni ale spatelui, articulatiilor si gatului, precum si in cazul unor probleme de somn.

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!