x saltea tempur, saltele tempur, tempur original 15

Saltea Tempur Original 15

Exista numeroase saltele, dar exista o singura Tempur. Nimic nu se adapteaza, nu se muleaza si nu sustine mai bine ca materialul Tempur.
Saltea Tempur Original 15
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 3025.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 3214.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 5058.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 5892.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 6385.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate, lateral, burta
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 15 ani
Tipul husei detasabila, lavabila
Duritate semi-tare
Strat comfort strat pentru suport TEMPUR
Inaltime saltelei 15 cm
Compozitie spuma HR TEMPUR, strat pentru suport TEMPUR
Sarcina maxima 140 kg

 

 

 Sustinere, cu o senzatie de fermitate mai mare: Tempur Original 15!

 

Experimenteaza cum a inceput totul. Colectia TEMPUR Original ofera beneficiile de baza ale TEMPUR - confort excelent si sprijin pentru intregul corp, cu o senzatie de fermitate mai mare.

Salteaua are o baza rezistenta cu o grosime de 8 cm si zona de confort este un strat TEMPUR de 7 cm.

Beneficii:

  • strat de suport TEMPUR - moale acolo unde vrei si ferm acolo unde trebuie
  • ofera suport corpului tau in pozitia cea mai confortabila si reduce somnul agitat
  • poate fi folosita pe o baza de pat ajustabila
  • husa detasabila confectionata din velur cu compozitie 75% bumbac si 25% poliester este tratata cu materiale antimicrobiene, hipoalergenica si se poate spala la 60oC

 

Tempur – Simtiti doar lipsa greutatii

 

Materialul Tempur reactioneaza la temperatura, greutatea si  forma corpului Dumneavoastra, oferind  confort si sustinere cu adevarat  personalizata. Indiferent ce pozitie considerati ca este cea mai confortabila, materialul se adapteaza la corpul Dumneavoastra, oferindu-va exact sustinerea si confortul de care acesta are nevoie.

 

Inovatie pentru somn

 

Povestea Tempur incepe in momentul in care NASA a dezvoltat un material care absorbea presiunea, pentru a amortiza socul si a oferi sustinere astronautilor in timpul decolarii. Acestia aveau nevoie de un mod exceptional de a distribui uniform greutatea si presiunea.  Acest material unic a devenit ulterior Tempur. De atunci, prin activitatile ulterioare de cercetare si dezvoltare ale inginerilor s-a perfectat  si s-a dezvoltat  tehnologia pentru a crea o colectie de saltele, sisteme de dormit si perne, care va ofera cel mai bun somn in timpul noptii. Tempur este unica marca de saltele si perne recunoscuta de NASA si certificata de Fundatia Spatiala. In prezent, numai cativa dintre oamenii de stiinta Tempur cunosc formula patentata de productie a materialului Tempur.  Acest material se produce doar in unitatile de productie  proprii din Danemarca si SUA, unde se investeste permanent in cercetare si dezvoltare, pentru a descoperi noi inovatii in materie de somn.

 

Confort si sustinere superioara

 

Odata ce ati dormit pe o saltea Tempur , realizati ca nu exista termen de comparatie. Materialul termosensibil Tempur se muleaza pe forma corpului Dumneavoastra. Reduce disconfortul cauzat de punctele de presiune prin redistribuirea presiunii , astfel incat va puteti relaxa imediat in cea mai confortabila pozitie de somn si ramaneti in acea pozitie beneficiind de o sustinere deplina. Acest echilibru intre confortul extraordinar si si sustinerea superioara a facut ca Tempur sa castige locul nr.1 pentru “gradul general de satisfacere a clientului” si “calitatea generala a somnului” in fiecare dintre cele 12 tari in care s-a efectuat studiul.

 

Rezultate si calitate de incredere

 

 

Produsele Tempur sunt recunoscute si achizitionate si de catre spitale, azile si centre pentru studiul somnului din intrega lume pentru confortul si sustinerea superioara pe care le ofera. Clientii satisfacuti releteaza ca aceste produse au oferit confort in cazul unor afectiuni ale spatelui, articulatiilor si gatului, precum si in cazul unor probleme de somn.

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!