x

Topper Tempur 3,5cm

Foarte practic, usor transportabil, Topperul Tempur face miracole cu patul Dumneavoastra.
Topper Tempur 3,5cm Topper Tempur 3,5cm
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 1899.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 1999.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 3199.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 3649.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 3849.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit pe spate. lateral
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 15 ani
Tipul husei detasabila, lavabila
Duritate seni-tare
Strat comfort Spuma Memory Tempur
Inaltime saltelei 3,5 cm
Compozitie Spuma Memory Tempur
Termen de livrare la comanda
Numarul zonelor fara zone
Sarcina maxima 140 kg

 

Suprasaltea (topper) de 3,5 cm grosime - comfort disponibil oriunde si oricand

 

Scopul utilizarii suprasaltelei este de a imbunatatii calitatile saltelei, in cele mai multe cazuri fermitatea exagerata a saltelei. Prin folosirea suprasaltelei Topper Tempur  se poate imbunatatii confortul saltelei. Aceasta suprasaltea memory de 3,5 cm ofera o suprafata semi-tare si o distributie uniforma a greutatii corpului.

 

Tempur – Simtiti doar lipsa greutatii

 

Materialul Tempur reactioneaza la temperatura, greutatea si  forma corpului Dumneavoastra, oferind  confort si sustinere cu adevarat  personalizata. Indiferent ce pozitie considerati ca este cea mai confortabila, materialul se adapteaza la corpul Dumneavoastra, oferindu-va exact sustinerea si confortul de care acesta are nevoie.

 

Inovatie pentru somn

 

Povestea Tempur incepe in momentul in care NASA a dezvoltat un material care absorbea presiunea, pentru a amortiza socul si a oferi sustinere astronautilor in timpul decolarii. Acestia aveau nevoie de un mod exceptional de a distribui uniform greutatea si presiunea.  Acest material unic a devenit ulterior Tempur. De atunci, prin activitatile ulterioare de cercetare si dezvoltare ale inginerilor s-a perfectat  si s-a dezvoltat  tehnologia pentru a crea o colectie de saltele, sisteme de dormit si perne, care va ofera cel mai bun somn in timpul noptii. Tempur este unica marca de saltele si perne recunoscuta de NASA si certificata de Fundatia Spatiala. In prezent, numai cativa dintre oamenii de stiinta Tempur cunosc formula patentata de productie a materialului Tempur.  Acest material se produce doar in unitatile de productie  proprii din Danemarca si SUA, unde se investeste permanent in cercetare si dezvoltare, pentru a descoperi noi inovatii in materie de somn.

 

Confort si sustinere superioara

 

Odata ce ati dormit pe o saltea Tempur , realizati ca nu exista termen de comparatie. Materialul termosensibil Tempur se muleaza pe forma corpului Dumneavoastra. Reduce disconfortul cauzat de punctele de presiune prin redistribuirea presiunii , astfel incat va puteti relaxa imediat in cea mai confortabila pozitie de somn si ramaneti in acea pozitie beneficiind de o sustinere deplina. Acest echilibru intre confortul extraordinar si si sustinerea superioara a facut ca Tempur sa castige locul nr.1 pentru “gradul general de satisfacere a clientului” si “calitatea generala a somnului” in fiecare dintre cele 12 tari in care s-a efectuat studiul.

 

Rezultate si calitate de incredere

 

Produsele Tempur sunt recunoscute si achizitionate si de catre spitale, azile si centre pentru studiul somnului din intrega lume pentru confortul si sustinerea superioara pe care le ofera. Clientii satisfacuti releteaza ca aceste produse au oferit confort in cazul unor afectiuni ale spatelui, articulatiilor si gatului, precum si in cazul unor probleme de somn.

 

Topper Tempur 3,5cm:

 

• Spuma memory Tempur

• Asigura un comfort semi-tare

• Grosime: 3,5cm

• Durata lunga de utilizare

• Sarcina maxima: 140 kg

• Husa detasabila -lavabila

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!