x

Saltele vidate


Saltele ambalate prin tehnologia vidarii. Foarte practice atat pentru magazine cat si pentru cumparator. Ocupa spatiu putin, se transporta usor.


Suprasaltea 4M Memory

Suprasaltea 4M Memory

Suprasalteaua (topper) 4M Memory este fabricata din spuma memory cu o densitate de 50 kg/m3, astfel este capabila sa tranforme si cea mai ferma suprafata de dormit intruna moale si confortabila, totodata pastrandu-se si sustinerea adecvata.
359 Lei
Suprasaltea 6M Memory

Suprasaltea 6M Memory

Suprasalteaua (topper) 6M Memory este fabricata din spuma memory cu o densitate de 50 kg/m3, astfel este capabila sa tranforme si cea mai ferma suprafata de dormit intruna moale si confortabila, totodata pastrandu-se si sustinerea adecvata.
439 Lei
Saltea Uni Mef Memory 12-2 - Vidata

Saltea Uni Mef Memory 12-2 - Vidata

Un confort de incredere asigurata de salteua cu spuma memory Uni Mef Memory 12-2, saltea cu fermitate ridicata cu miez de spuma rece!
799 Lei 549 Lei
Suprasaltea 8M Memory

Suprasaltea 8M Memory

Suprasalteaua 8M Memory este fabricata din spuma memory cu o densitate de 50 kg/m3, astfel este capabila sa tranforme si cea mai ferma suprafata de dormit intruna moale si confortabila, totodata pastrandu-se si sustinerea adecvata.
599 Lei
Saltea Visco Eco Memory - Vidata

Saltea Visco Eco Memory - Vidata

Salteaua Visco Eco Memory 10+4 cu inaltime de 15 cm, cu o tinuta stabila si suprafata confortabila este alegerea perfecta. Datorita spumei reci si spumei memory beneficieaza de caracteristici excelente la un pret atractiv!
939 Lei 599 Lei
Saltea Caorle - vidata

Saltea Caorle - vidata

Cautati o saltea de duritate mare, care sa-si pastreze forma? Atunci va recomandam salteaua din spuma rece Caorle.
639 Lei
Saltea Visco Plus Memory 10-6 - Vidata

Saltea Visco Plus Memory 10-6 - Vidata

Salteaua Visco Plus Memory 10+6 cu inaltimea de 17 cm este o saltea cu spuma memory, avand un raport calitate-pret foarte favorabil care asigura un confort marit, o experienta de somn odihnitoare.
1 099 Lei 699 Lei
Saltea Callista

Saltea Callista

Saltea vidata, din spuma rece Eliocell, cu o inaltime de 20 cm si o constructie cu 7 zone ortopedice.
949 Lei 799 Lei
Saltea Callista Antibacterial

Saltea Callista Antibacterial

Saltea vidata de o inalta elasticitate, inaltime 20 cm, 7 zone ergonomice si antibacteriala.
1 099 Lei 949 Lei
Saltea Mef Altis 10-8 - Vidata

Saltea Mef Altis 10-8 - Vidata

Sunteti in cautarea unei saltele care este confortabila si moale? In cazul acesta alegerea perfecta va fi salteaua Mef Altis 10-8, care este formata din strat de spuma memory premium de 8 cm cu o densitate de 50 kg/m3 si un strat de spuma rece de 30kg/m3.
1 199 Lei 989 Lei
Saltea Amalfi - Vidata

Saltea Amalfi - Vidata

Aceasta saltea este destinata Dumneavoastra, daca preferati o saltea confortabila care preia perfect forma corpului protejand coloana, cu o husa deosebita care va va oferi un somn pe masura!
1 029 Lei
Saltea Lerici - vidata

Saltea Lerici - vidata

Avand o grosime de 20 cm, cu un strat superior din spuma rece HR, salteaua Lerici, se muleaza punct cu punct dupa forma corpului oferind o suprafata de dormit de comfort maxim.
1 029 Lei
eco-sleep moravia-comfort seally stearns-and-foster moravia-comfort pirelli matratex nanni dunlopillo

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!