x Saltea tineret Bandos

Saltea tineret Bandos

Salteaua Bandos este o saltea de incredere cu inaltime 10 cm, avand un raport calitate-pret favorabil si este destinata copiilor de varsta scolara. Miezul saltelei este format dintr-un strat de spuma rece de 8 cm avand o densitate de 30 kg/m3 peste care este un strat de spuma memory de 2 cm avand o densitate de 50 kg/m3.
Saltea tineret Bandos
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 499.00 Lei 429 Lei kosár
60x120 329.00 Lei 279 Lei kosár
70x140 389.00 Lei 339 Lei kosár
80x160 439.00 Lei 389 Lei kosár
Pozitia de dormit Spate, lateral
Antialergic Da
Marimi atipice Da
Garantie 3 ani
Tipul husei Detasabila, lavabila
Duritate Semi-tare
Strat comfort Spuma memory
Inaltime saltelei 11 cm
Compozitie Spuma rece, spuma memory
Termen de livrare la comanda
Numarul zonelor Fara zone
Sarcina maxima 90 kg

 

 

 

Saltea Bandos - pentru tineret

 

Salteaua Bandos este o saltea de incredere cu inaltime 11 cm, avand un raport calitate-pret favorabil si este destinata copiilor de varsta scolara. Miezul saltelei este format dintr-un strat de spuma rece de 8 cm avand o densitate de 30 kg/m3 peste care este un strat de spuma memory de 2 cm avand o densitate de 50 kg/m3, strat care asigura nu numai o sustinere optima ci si confortul dorit copilului Dumneavoastra. In afara de miezul saltelei si husa are calitati remarcabile, este detasabila si lavabila.

 

Ce este de stiut despre spuma memory?

 

Spuma memory - care in zilele noastre este cea mai mare realizare a industriei somnului - este de asemenea din poliuretan vascoelastic. Acesta este un material asemanator spumei, este termosensibila: la o temperatura scazuta devine mai rigida, iar la o temperatura mai ridicata devine mai flexibila. Salteaua cu spuma memory sau suprasalteaua cu spuma memory este capabila de a prelua forma corpului cu exactitate milimetrica. Ne putem imagina in felul in care forma corpului si temperatura corpului sunt "forme de turnare", ale caror forme preia spuma memory, in asa fel incat sprijina uniform toata zona corpului, astfel punctele de presiune sunt distribuite in cel mai bun mod pe toata zona corpului. Punctele corpului care exercita cea mai mare presiune cand suntrem culcati, sunt: capul, umerii, soldul si genunchii. Unele analize clinice au demonstrat ca folosind o saltea cu spuma memory creste perioda somnului adanc, astfel vom avea parte de un somn de calitate, mai odihnitor.

 

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!