x saltea capri saltea capri memory saltea memory saltea vidata

Saltea Capri - Vidata

Daca v-ar placea o saltea mai moale si mai confortabila care sa va protejeze si coloana cu salteaua Capri veti face alegerea perfecta.
Saltea Capri - Vidata
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 1129.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 1129.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1759.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 1999.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 2269.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate, pe lateral
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 10 ani
Tipul husei fixa
Duritate semi-tare
Strat comfort spuma de memorie
Inaltime saltelei 20 cm
Compozitie spuma rece, spuma de memorie
Numarul zonelor fara zone
Sarcina maxima 130 kg

Cautati o saltea cu o atingere moale si totodata sa fie de o fermitate medie? Alegerea perfecta este salteaua cu spuma memory Capri care ofera protectie coloanei. Husa saltelei contine fibre bambus.

Daca v-ar placea o saltea mai moale si mai confortabila care sa va protejeze si coloana cu salteaua Capri veti face alegerea perfecta. Salteaua Capri de fermitate medie cu inaltime de 20 cm este compusa din materiale de calitate premium: zona de confort este un strat de spuma memory 5 cm cu densitate 55 kg/m3 care preia perfect forma corpului, in timp ce asigura o sustinere perfecta a corpului. Sub stratul de spuma memory se gaseste un strat de spuma rece Eliocell cu o densitate 32 kg/m3. Spuma rece Eliocell este o spuma cu o densitate ridicata, avand o aerisire buna, cu lunga durata de viata dare asigura fermitatea saltelei. Datorita stratului de spuma memory a saltelei in timpul somnului se diminueaza tensiunea din zona soldului, deoarece asigura o sustinere adecvata, astfel coloana sta intr-o pozitie sanatoasa. Punctele cheie al corpului, cum ar fi capul, gatul, umerii, soldul se pot relaxa perfect, dispare amorteala. 

Sateaua dispune de o husa deosebita cu fibre de bambus. Datorita fibrelor de bambus husa benficieaza de nenumerate calitati: marirea confortului in timpul somnului, capacitate remarcabila de obsorbtie a umezelii, antibacterial, asigura o aerisire perfecta si evaporarea rapida a umezelii de pe suprafata husei. La atingere husa este moale si matasoasa datorita extractelor din plante.

Salteua este vidata: in timpul ambalarii se extrage aerul, dupa care salteaua este rulata, astfel asigurand cel mai usor transport. Dupa despachetarea saltelei este nevoie de o perioda de 24 ore pana salteua revine la dimensiunile initiale si poate fi utilizata.

Ce este de stiut despre spuma memory?

Spuma memory - care in zilele noastre este cea mai mare realizare a industriei somnului - este de asemenea din poliuretan vascoelastic. Acesta este un material asemanator spumei, este termosensibila: la o temperatura scazuta devine mai rigida, iar la o temperatura mai ridicata devine mai flexibila. Salteaua cu spuma memory sau suprasalteaua cu spuma memory este capabila de a prelua forma corpului cu exactitate milimetrica. Ne putem imagina in felul in care forma corpului si temperatura corpului sunt "forme de turnare", ale caror forme preia spuma memory, in asa fel incat sprijina uniform toata zona corpului, astfel punctele de presiune sunt distribuite in cel mai bun mod pe toata zona corpului. Punctele corpului care exercita cea mai mare presiune cand suntrem culcati, sunt: capul, umerii, soldul si genunchii. Unele analize clinice au demonstrat ca folosind o saltea cu spuma memory creste perioda somnului adanc, astfel vom avea parte de un somn de calitate, mai odihnitor. Este recomandate tuturor categoriilor de varsta!

Saltea Capri:

 • zona de confort spuma memory 5 cm, densitate 55 kg/m3
 • strat de spuma rece Eliocell, densitate 32 kg/m
 • fermitate medie
 • aerisire optima
 • inaltime 20 cm
 • durata lunga de viata
 • sarcina maxima: 130 kg
 • husa cu fibre de bambus
 • poate fi comandata si in dimensiuni atipice

Caracteristicile husei cu fibre de bambus:

 • materialul husei contine fibre de bambus
 • absorbtie perfecta a umezelii
 • asigura aerisire perfecta
 • antistres
 • antialergica
 • protectie impotriva bacteriilor
 • recomandata si alergicilor
 • asigura respiratie mai libera si mai calma
 • tesatura fina la atingere

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!