x

Saltea Callista

Saltea vidata, din spuma rece Eliocell, cu o inaltime de 20 cm si o constructie cu 7 zone ortopedice.
Saltea Callista Saltea Callista
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 949.00 Lei 799 Lei kosár
140 X 200 1549.00 Lei 1 349 Lei kosár
160 X 200 1749.00 Lei 1 549 Lei kosár
180 X 200 1949.00 Lei 1 699 Lei kosár
Pozitia de dormit Lateral,Spate
Antialergic Da
Marimi atipice Nu
Garantie 3 ani
Tipul husei Detasabila,Lavabila
Duritate Semitare
Strat comfort Spuma rece Eliocell

 

 

 

Daca doriti o saltea cu adevarat comfortabila si de o excelenta calitate, salteaua Callista este alegerea perfecta!

 

Saltea vidata, din spuma rece Eliocell, cu o inaltime de 20 cm si o constructie cu 7 zone ortopedice. Spuma rece datorita constructiei sale celule deschise, asigura o aerisire perfecta si distribuirea punctelor de presiune in mod egal. Pe parte de sus a saltelei gasim striatii care asigura stabilitatea saltelei si confortul dorit, relaxand umerii si zona lombara. Husa saltelei este din bumbac bio si este detasabila si lavabila. La cultivarea bunbacului bio nu se aplica transformari genetice si nu se folosesc substante chimice, doar lucrul manual.

 

Ce inseamna salteaua cu multiple zone?

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de diferite structuri din spuma rece in functie de care parte al corpului trebuie sa-l sprijine. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un suport mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau cel mai bine 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

De ce sa alegem o saltea din spuma rece ?

Spuma rece are caracteristici foarte bune: elastic, rezistenta, o strucura stabila, 100% hipoalergenica, distribuie perfect greutatea corpului pe suprafata saltelei, respinge umezeala dar se ventileaza corespunzator. Toata acestea se datoreaza procesului de fabricatie: spumificarea poliolului si izociatului se face la temperaturi  reduse ( de unde vine si numele de spuma rece). Dupa finalizarea procesului de spumificare rezulta un material perfect omogen, elastic care respinge umezeala. Datorita celulelor deschise  este mai elastic, mai densa si se ventileaza mai bine decat alte materiale obisnuite. Cu cat o spuma rece are o densitate mai mare cu atat va fi mai stabila si va avea o durata de viata mai indelungata. Spuma rece este de doua feluri ; 1- celule pe baza de polieter, care datorita pretului de fabricatie  mai scazut sunt cele mai raspandite si 2- cele din poliuretan cu o ventilatie mai buna si cu o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece HR(high resilience) cunt gama de varf din categoria saltelelor din poliuretan.

 

Garantie: 3 ani!

Sarcina maxima: 130 kg!

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!