x suprasaltea-8m-memory, topper memory, topper spuma memory, topper memory foam

Suprasaltea 8M Memory

Suprasalteaua 8M Memory este fabricata din spuma memory cu o densitate de 50 kg/m3, astfel este capabila sa tranforme si cea mai ferma suprafata de dormit intruna moale si confortabila, totodata pastrandu-se si sustinerea adecvata.
Suprasaltea 8M Memory
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 599.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 599.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 929.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 1039.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 1149.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate, lateral
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 2 ani
Tipul husei detasabila, lavabila
Duritate moale
Strat comfort spuma memory
Inaltime saltelei 8 cm
Compozitie spuma memory
Termen de livrare la comanda
Numarul zonelor fara zone
Sarcina maxima 130 kg

 

Folositi o saltea prea ferma? Pentru confortul Dumneavoastra folositi o suprasaltea 8 M Memory!

 

Suprasalteaua 8M Memory este fabricata din spuma memory cu o densitate de 50 kg/m3, astfel este capabila sa tranforme si cea mai ferma suprafata de dormit intruna moale si confortabila, totodata pastrandu-se si sustinerea adecvata. Scopul utilizarii suprasaltelei este de a imbunatatii calitatile saltelei, in cele mai multe cazuri fermitatea exagerata a saltelei. Prin folosirea suprasaltelei memory se poate imbunatatii confortul persoanelor imobilizate la pat. Aceasta suprasaltea memory de 8 cm ofera o suprafata moale si o distributie a greutatii corespunzatoare.

Husa Aloe Vera este tratata cu extract din planta Aloe Vera, datorita carui fapt in timpul somnului are urmatoarele efecte benefice: antialergica, ajuta la calmarea, elasticizarea precum si prospetimea pielii, asigura confort si somn profund. Datorita extractului de Aloe Vera tesatura deasa a husei este fina la atingere.

 

Ce este de stiut despre spuma memory?

 

Spuma memory - care in zilele noastre este cea mai mare realizare a industriei somnului - este de asemenea din poliuretan vascoelastic. Acesta este un material asemanator spumei, este termosensibila: la o temperatura scazuta devine mai rigida, iar la o temperatura mai ridicata devine mai flexibila. Salteaua cu spuma memory sau suprasalteaua cu spuma memory este capabila de a prelua forma corpului cu exactitate milimetrica. Ne putem imagina in felul in care forma corpului si temperatura corpului sunt "forme de turnare", ale caror forme preia spuma memory, in asa fel incat sprijina uniform toata zona corpului, astfel punctele de presiune sunt distribuite in cel mai bun mod pe toata zona corpului. Punctele corpului care exercita cea mai mare presiune cand suntrem culcati, sunt: capul, umerii, soldul si genunchii. Unele analize clinice au demonstrat ca folosind o saltea cu spuma memory creste perioda somnului adanc, astfel vom avea parte de un somn de calitate, mai odihnitor. Este recomandate tuturor categoriilor de varsta!

 

Suprasaltea 8M Memory:

 

 • Strat de spuma memory 8 cm, densitate 50 kg/m3
 • Asigura o suprafata de dormit mai moale
 • Inaltime: 8 cm
 • Sarcina maxima: 130 kg
 • Durata de viata indelungata
 • Husa detasabila, lavabila
 • Husa tratata cu extract de Aloe Vera

 Caracteristicile husei Aloe Vera:

 

 • este tratata cu extract de Aloe Vera
 • efect antistres
 • efect regenerator
 • efect calmant asupra pielii
 • recomandata si alergicilor
 • asigura respiratie libera si calma
 • tesatura fina la atingereSa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!