x uni-mef-memory-12-2, saltea memory, spuma memory, saltea cu spuma memory

Saltea Uni Mef Memory 12-2

Un confort de incredere asigurata de salteua cu spuma memory Uni Mef Memory 12-2, saltea cu fermitate ridicata cu miez de spuma rece!
Saltea Uni Mef Memory 12-2
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 799.00 Lei 579 Lei kosár
90 X 200 799.00 Lei 579 Lei kosár
140 X 200 1299.00 Lei 929 Lei kosár
160 X 200 1399.00 Lei 1 039 Lei kosár
180 X 200 1599.00 Lei 1 159 Lei kosár
Pozitia de dormit spate, lateral
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei detasabila, lavabila
Duritate tare
Strat comfort spuma memory
Inaltime saltelei 15 cm
Compozitie spuma rece, spuma memory
Numarul zonelor fara zone
Sarcina maxima 100 kg

 

 

Un confort de incredere asigurata de salteua cu spuma memory Uni Mef Memory 12-2, saltea cu fermitate ridicata cu miez de spuma rece!

 

Salteaua Uni Mef Memory 12-2 este o saltea de incredere cu inaltime 15 cm, avand un raport calitate-pret favorabil. Este recomandata persoanelor care se simt confortabil pe o suprafata ferma. Miezul saltelei este alcatuita dintr-un strat de spuma rece 12 cm, care asigura o stabilitate si durabilitate perfecta. Zona de confort a saltelei este un strat de 2 cm de spuma memory. 

Interiorul saltelei contine canale microscopice care formeaza o retea care asigura o aerisire eficienta si impiedica formarea bacteriilor, ciupercilor si a acarienilor. Calitatea deosebita a spumei rece HR formeaza o suprafata de dormit de o fermitate ridicata care nu permite adancirea corpului in saltea, astfel mentinind coloana vertebrala intr-o pozitie stabila. 

Salteaua poate fi comandata cu husa fabricata cu technologia "silver technology" unde in timpul fabricarii materialului textil a husei este tratat cu ioni de argint. Ca rezultat al acestui tratament ionii de argint intra in reactie si se leaga de tesatura. Astfel se formeaza o legatura stabila care este rezistenta si la spalari repetate. Cele mai importante caracteristici al argintului, pentru care este folosita la fabricarea huselor, este efectul antibacterial si anihilarea mirosurilor neplacute. Deasemenea argintul ajuta la descarcarea tensiunilor bioelectrice, astfel ajuta la obtinerea unei odihne mai profunde. 

 

De ce sa alegem o saltea spuma?

Spuma rece este un material cu caracteristici excelente: elastic, durabil, structura stabila, 100% hipoalergenica, este capabila de impartirea greutatii in cele mai optime conditii, avand o aerisire excelenta, etc. Toate acestea carui fapt se datoreaza? Denumirea de spuma rece indica procesul de fabricare: cele doua componente, poliolul si ezocianatul intra in reactie la o temperatura joasa. Dupa finalizarea procesului se obtine un material care nu absoarbe umezeala, este foarte elastic si omogen. Datorita porilor deschisi distributia presiunii si aerisirea acestui material este foarte bun. Densitatea materialului si procesul de fabricare determina structura elastica. Cu cat densitatea spumei reci este mai ridicata, cu atat materialul este mai stabil si are o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece se impart in doua categorii: 1. pe baza de polieter, ca pret acestea sunt cele mai atractive, 2. pe baza de poliuretan, care asigura o aerisire mai eficienta si au o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece HR sunt deasemenea din poliuretan, dar datorita constructiei sale celulare deosebite si flexibilitatii ridicate se situeaza in topul spumelor reci. Spuma rece folosita in diferite saltele se regasesc in cele mai moderne spitale, chiar si la calatoriile spatiale, deoarece constructiei sale microcelulare este capabila sa reactioneze instantaneu la preluarea perfecta a formei corpului. Datorita acestui fapt, greutatea corporala este distribuita egal si impiedica aparitia puncteleor de presiune, mai ales in zona soldului, a bratelor si a umerilor, zone in care ar putea aparea senzatia de amorteala. Din aceste motive saltelele din spuma rece sunt recomandate in special persoanelor care sufera reumatism sau de probleme de circulatie a sangelui.

 

Ce este de stiut despre spuma memory?

Spuma memory - care in zilele noastre este cea mai mare realizare a industriei somnului - este de asemenea din poliuretan vascoelastic. Acesta este un material asemanator spumei, este termosensibila: la o temperatura scazuta devine mai rigida, iar la o temperatura mai ridicata devine mai flexibila. Salteaua cu spuma memory sau suprasalteaua cu spuma memory este capabila de a prelua forma corpului cu exactitate milimetrica. Ne putem imagina in felul in care forma corpului si temperatura corpului sunt "forme de turnare", ale caror forme preia spuma memory, in asa fel incat sprijina uniform toata zona corpului, astfel punctele de presiune sunt distribuite in cel mai bun mod pe toata zona corpului. Punctele corpului care exercita cea mai mare presiune cand suntrem culcati, sunt: capul, umerii, soldul si genunchii. Unele analize clinice au demonstrat ca folosind o saltea cu spuma memory creste perioda somnului adanc, astfel vom avea parte de un somn de calitate, mai odihnitor. Este recomandate tuturor categoriilor de varsta! 

 

Saltea Uni Mef Menory 12-2:

 • spuma HR de calitate 12 cm
 • zona de confort spuma memory 2 cm
 • suprafata cu fermitate ridicata
 • aerisire optima
 • inaltime: 15 cm
 • durata lunga de viata
 • sarcina maxima: 100 kg
 • husa detasabila cu ioni de argint sau tratata cu aloe vera
 • se poate comanda si in dimensiuni atipice

Caracteristicile husei cu ioni de argint:

 • ionii de argint se gasesc pe firile materialului
 • antibacteriala
 • efect dezodorizant
 • impiedica aparitia ciupercilor
 • asigura un mediu nefavorabil acarienilor
 • asigura respiratia mai libera si calma
 • recomandata si alergicilor

 

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!